Κοτάρσκι: «Με βοήθησε στο πέναλτι ο Ντεσπόντοφ» - Η ατάκα του Κουλιεράκη για τη ρεβάνς

Κοτάρσκι

i

© Intime

Κοτάρσκι: «Με βοήθησε στο πέναλτι ο Ντεσπόντοφ» - Η ατάκα του Κουλιεράκη για τη ρεβάνς

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 00:54 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:50 - 21.05.2024

Ο Κοτάρσκι κλήθηκε να σχολιάσει την ήττα του ΠΑΟΚ στο Βέλγιο από την Μπριζ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο χαμένο πέναλτι του Τιάγκο. Η ατάκα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη για το ματς της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός στο πρώτο ματς με την Μπριζ για τους «8» του Conference League και γνώρισε την ήττα (1-0).

Το εξαιρετικό πλασέ του Βέτλεσεν έκρινε την αναμέτρηση και πλέον όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της Τούμπας.

Στις δηλώσεις του μετά το τελικό σφύριγμα, ο Κοτάρσκι μίλησε για την επέμβασή του στο πέναλτι του Τιάγκο.

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, μία ομάδα με ποιότητα και ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο. Θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία. Παίζουμε την επόμενη εβδομάδα στην έδρα μας και έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση ότι θα πάρουμε εμείς την πρόκριση».

Για τα όσα του είπε ο Ντεσπόντοφ πριν το πέναλτι του Τιάγκο: «Έχω μία συγκεκριμένη διαδικασία που ακολουθώ στα πέναλτι, είχα κάτι στο μυαλό μου, αυτά που είπαμε με τον Ντεσπόντοφ θα προτιμούσα να τα κρατήσω για εμένα, πάντως με βοήθησε».

Κουλιεράκης: «Έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης φάνηκε αισιόδοξος ενόψει της ρεβάνς παρά την ήττα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν πήραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, παλέψαμε από το πρώτο λεπτό. Δεχθήκαμε γκολ από δικό μας λάθος. Τελείωσε απλά το πρώτο ημίχρονο, το δεύτερο είναι στην Τούμπα για να πάρουμε την πρόκριση. Μας έλειψε το γκολ.

Προσπαθήσαμε, ήμασταν εκεί, είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν είναι κάθε παιχνίδι το ίδιο. Θα μάθουμε από τα λάθη μας, κρατάμε τα θετικά και είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια. Θα είναι άλλη η ατμόσφαιρα στην Τούμπα. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να είμαστε έτοιμοι. Θεωρώ ότι αξίζουμε πως είμαστε εδώ και το έχουμε αποδείξει».