Παίκτης του Βόλου κι επίσημα ο Κουεντίν Κορνετέ

Κουεντίν Κορνετέ

i

© Volos FC

Παίκτης του Βόλου κι επίσημα ο Κουεντίν Κορνετέ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:47 - 26.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:50 - 26.08.2023

Με ανακοίνωσή του, ο Βόλος γνωστοποίησε την απόκτηση του 29χρονου Γάλλου μεσοεπιθετικού Κουεντίν Κορνετέ.

Λίγες ώρες πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο Βόλος ανακοίνωσε ακόμη μία μεταγραφική κίνηση. Ο λόγος γίνεται για τον Κουεντίν Κορνετέ, ο οποίος υπέγραψε το Σάββατο (26/8) το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα της Μαγνησίας.

Να σημειωθεί πως ο 29χρονος μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν στην Χάβρη, ενώ έχει παίξει σε Μονπελιέ και Αμιάν.

Η ανακοίνωση του Βόλου:

«H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου Γάλλου μεσοεπιθετικού Κουεντίν Κορνετέ, ο οποίος αφού πέρασε με επιτυχίες τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. 

Ο Κουεντίν Κορνετέ τα τρία τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Χάβρη (94 συμμετοχές, 12 γκολ), με την οποία πανηγύρισε φέτος την άνοδο στην 1η κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μονπελιέ και Αμιάν. Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Κουεντίν Κορνετέ».

Η αποστολή του Βόλου για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Για την αποψινή αναμέτρηση (26/8, 20:00), γνωστή έγινε η 20μελή αποστολή της ομάδας της Μαγνησίας με τους «πράσινους». Ο Κώστας Μπράτσος μετρά τρεις απουσίες. Ο Τρουιγιέ (δανεικός από ΠΑΟ), ο τραυματίας Μύγας και ο ανέτοιμος Ενγκίν είναι εκτός αποστολής. Μέσα ο Μαχαίρας που πρόσφατα αποκτήθηκε από την ΑΕΚ.

Η αποστολή: Σιαμπάνης, Παπαδόπουλος, Άλχο, Τάχατος, Σιέλης, Τριανταφύλλου, Κρούζλιακ, Ασλανίδης, Καραγιάννης, Κίτσος, Λούνα, Τσοκάνης, Μεταξάς, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος, Ντέλετιτς, Μαχαίρας, Κόμπα, Μραζ, Μωραΐτης.