Κούγιας: «Ο Μανούχος λειτούργησε σαν Φιλιππινέζα»
i

Αλέξης Κούγιας/ ©Intime

Κούγιας: «Ο Μανούχος λειτούργησε σαν Φιλιππινέζα»

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:36 - 09.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:14 - 09.02.2023

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε με σκληρά λόγια για τον διαιτητή Μανούχο κατά τη διάρκεια της εκδίκασης για το ματς Ατρόμητος -ΑΕΚ.

Ο εκπρόσωπος του Ατρόμητου, Αλέξης Κούγιας ανέλυσε την υπερασπιστική γραμμή των Περιστεριωτών στην υπόθεση με την ΑΕΚ για τα δοκάρια στην αίθουσα του δικαστηρίου. 

Διαβάστε LIVE τι γίνεται στην εκδίκαση της υπόθεσης στην Super League

«Με την ίδια μεζούρα ενώ στην πρώτη μέτρηση βρήκε απόκλιση 5 και 3 εκατ. ενώ σε άλλη μέτρηση 1.5 και 2 εκατοστών. Δεν αναφέρει ποιο σημείο μέτρησε. Θα κάνουμε μήνυση και στον Παπαδόπουλο και στον Μανούχο γιατί πραγματικά έκαναν παράνομη πράξη. Ο δόλος του συγκεκριμένου διαιτητή προκύπτει από το γεγονός πως είναι αδιανόητο να μην γνωρίζει πως έπρεπε να χρησιμοποιήσει λέιζερ και πως επειδή πρόκειται για φυσικό χορτάρι έπρεπε να μετρήσει κάτω από το χορτάρι. Επίσης ο δόλος προκύπτει και από το γεγονός πως ο διαιτητής σαν Φιλιππινέζα έπαιρνε εντολές από τον Γιάννη Παπαδόπουλου που του έλεγε τελείωνε. Με ποιο δικαίωμα άρχισε να μετράει τις εστίες χωρίς νόμιμο τρόπο και μόνο από μια προφορική καταγγελία από έναν συνοδό (σ.σ Γιάννη Παπαδόπουλο)», είπε ο Αλέξης Κούγιας. 

«Με μεζούρα της γιαγιάς η μέτρηση - Ήθελε σανίδα» 

«Αν υπάρχει πρόβλημα τοποθετείται μία άκαμπτη σανίδα στο έδαφος. Εδώ, είτε είναι με μεζούρα της γιαγιάς μου, είτε όχι, σανίδα δεν υπάρχει. Η μέτρηση για να είναι νόμιμη γίνεται από την επιφάνεια του εδάφους μέχρι το κάτω μέρος του δοκαριού. Αν υπάρχει πρόβλημα τοποθετείται μία άκαμπτη σανίδα στο έδαφος. Εδώ, είτε είναι με μεζούρα της γιαγιάς μου, είτε όχι, σανίδα δεν υπάρχει», συμπλήρωσε ο Αλέξης Κούγιας. 

Tags: