Ο προπονητής της Τράμπζονσπορ ανακοίνωσε την μεταγραφή του Κουρμπέλη

Δημήτρης Κουρμπέλης

i

©PrtScr

Ο προπονητής της Τράμπζονσπορ ανακοίνωσε την μεταγραφή του Κουρμπέλη

Κώστας Τόπας 13:13 - 05.06.2023

Ο προπονητής της Τράμπζονσπορ, Νενάντ Μπιέλιτσα επιβεβαίωσε ότι ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα είναι η πρώτη θερινή μεταγραφή της τουρκικής ομάδας.

Με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Δημήτρης Κουρμπέλης, όπως επιβεβαίωσε άλλωστε και ο προπονητής του τουρκικού συλλόγου, Νενάντ Μπιέλιτσα

Μιλώντας στα τουρκικά ΜΜΕ αναφορικά με τις μεταγραφές που πρόκειται να κάνει ο σύλλογος της Τραπεζούντας στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως θα γίνει προσθήκη 6-7 παικτών, με πρώτη κίνηση αυτή του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Οι Έλληνες βρίσκουν στην Τουρκία την ποδοσφαιρική γη της επαγγελίας τους
REST OF THE WORLD

19:38 - 02.06.2023

Οι Έλληνες βρίσκουν στην Τουρκία την ποδοσφαιρική γη της επαγγελίας τους

Τα τελευταία χρόνια οι ομάδες της Τουρκίας στρέφονται όλο και περισσότερο την ελληνική αγορά και μάλλον με το… δίκιο τους, αφού στο εκεί πρωτάθλημα «πρωταγωνιστούν» πολλά δικά μας «παιδιά». Από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στον Δημήτρη Κουρμπέλη.

«Σκεφτόμαστε την απόκτηση 6-7 παικτών στην ομάδα. Φυσικά, ο αριθμός αυτός θα εξαρτηθεί κι από το πόσοι παίκτες θα αποχωρήσουν. Θα είναι μαζί μας σίγουρα ο Δημήτρης Κουρμπέλης από τον Παναθηναϊκό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οπως όλα δείχνουν είναι πλέον θέμα ωρών η επισημοποίηση της μεταγραφής του Έλληνα διεθνή μέσου στην ομάδα των Μπακασέτα-Σιώπη. Υπενθυμίζεται ότι ο Κουρμπέλης προσγειώθηκε την Παρασκευή (02/06) στην Τουρκία για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Τράμπζονσπορ.

Αυτή μάλιστα θα είναι και η πρώτη φορά που ο Κουρμπέλης θα παίξει στο εξωτερικό, αφού προηγούμενους έχει φορέσει τη φανέλα των «πρασίνων» και του Αστέρα Τρίπολης. Σύμφωνα με τουρκικά Μέσα λοιπόν ο 29χρονος μέσος θα υπογράψει συμβόλαιο 2+1 χρόνων, ενώ οι απολαβές ανά χρόνο θα φτάνουν τις 900.000 ευρώ.