Κουρμπέλης: «Περήφανοι για την πορεία και την προσπάθεια αυτής της ομάδας»

Δημήτρης Κουρμπέλης

i

© Intime

Κουρμπέλης: «Περήφανοι για την πορεία και την προσπάθεια αυτής της ομάδας»

Θάνος Λυμπερόπουλος • 14:49 - 15.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα με την λήξη της σεζόν, αναφερόμενος στην πορεία και την προσπάθεια που πραγματοποίησε η ομάδα του.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης, έστειλε το δικό του μήνυμα με την λήξη της σεζόν και δεν έκρυψε την πίκρα που υπάρχει για το πρωτάθλημα που στο τέλος δεν ήρθε. Ο ίδιος πάντως κρατάει την προσπάθεια και της βελτίωσης της ομάδας την φετινή χρονιά κι ευχαριστεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την στήριξη που έδωσε καθ' όλη τη διάρκεια.

«Μια ακόμα χρονιά έφτασε στο τέλος της με την ομάδα να εξελίσσεται και να βρίσκεται στο σωστό δρόμο! Όλοι είμαστε στεναχωρημένοι με την απώλεια του πρωταθλήματος αλλά και περήφανοι για την πορεία και την προσπάθεια αυτής της ομάδας! Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο της ομάδας που ήταν πάντα εκεί για εμάς!», τόνισε ο Έλληνας μέσος.

Όπως όλα δείχνουν, ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να αγωνίζεται με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Αν κι η Ρέιντζερς ήθελε να τον κάνει δικό της, φαίνεται πως η διοίκηση των «πρασίνων» τα έχουν βρει με τον παίκτη για ανανέωση του συμβολαίου όμως οι διαπραγματεύσεις δεν θα ολοκληρωθούν ακόμα. 

Ο διεθνής μέσος φαίνεται να μην εξετάζει μια πιθανή μετακίνηση στο εξωτερικό αν κι εξαρχής ο Κουρμπέλης ήθελε να παραμείνει στο τριφύλλι αφού προτιμά τη σταθερότητα στη ζωή του. Συνεπώς, ο Κουρμπέλης θα ανανεώσει το συμβόλαιο του στα τέλη Μαΐου. Μέχρι τότε, θα πρέπει να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες στη διαπραγμάτευση, που σχετίζονται περισσότερο με διαδικαστικά θέματα παρά με σημαντικές διαφορές.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε φέτος πως επανήρθε μιας και συγκέντρωσε 17 βαθμούς περισσότερους από πέρυσι. Ωστόσο το πολυπόθητο πρωτάθλημα ακόμα αγνοείται αν κι η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατέβαλλε απίστευτη προσπάθεια για να διατηρηθεί μέχρι το τέλος στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο τελευταίο αγώνα που έδωσε φέτος έμεινε στο 1-1 με τον Άρη παραμένοντας στην δεύτερη θέση και παίρνοντας το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.