Κουρμπέλης: Τι παίζει με το μέλλον του αρχηγού στον Παναθηναϊκό

Δημήτρης Κουρμπέλης / Intime

i

Δημήτρης Κουρμπέλης / Intime

Κουρμπέλης: Τι παίζει με το μέλλον του αρχηγού στον Παναθηναϊκό

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:17 - 20.05.2023 / Ανανεώθηκε: 21:50 - 20.05.2023

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού θα έχουν νέα επικοινωνία με την πλευρά του Δημήτρη Κουρμπέλη, με σκοπό να κλείσουν οριστικά τη διαπραγμάτευση. Θετικά ή αρνητικά...

Η ησυχία που επικρατεί στον Παναθηναϊκό είναι… επίπλαστη. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ δουλεύουν εντατικά, έχοντας αρκετές ανοιχτές υποθέσεις με τα μεταγραφικά και στις ανανεώσεις συμβολαίων.

Στη δεύτερη κατηγορία εντάσσεται ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο αρχηγός του Τριφυλλιού μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου και έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε άλλη ομάδα. Με τους «πράσινους» να μην μπορούν να το αποτρέψουν, εφόσον το επιλέξει ο διεθνής αμυντικός χαφ.

Οι επαφές ανάμεσα στη διοίκηση του Παναθηναϊκού και στην πλευρά του Κουρμπέλη είχαν διακοπεί πριν την έναρξη των Play Offs. Δεν είχε επιτευχθεί συμφωνία, ωστόσο δινόταν η αίσθηση πως υπάρχει σύγκλιση απόψεων στους όρους της συνεργασίας τους.

«Είσαι η Σακίρα της Ελλάδας»: Το τρολάρισμα του Λαμπρόπουλου στη Βουλγαράκη με αφορμή τον Κουρμπέλη (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:49 - 17.05.2023

«Είσαι η Σακίρα της Ελλάδας»: Το τρολάρισμα του Λαμπρόπουλου στη Βουλγαράκη με αφορμή τον Κουρμπέλη (vids)

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος δεν άφησε να περάσουν «έτσι» οι φήμες για σχέση της Ελένης Βουλγαράκη με τον Δημήτρη Κουρμπέλη και την τρόλαρε στον αέρα της εκπομπής τους.

Η αλήθεια είναι πως μετά το τέλος του πρωταθλήματος, οι παράγοντες του Παναθηναϊκού δεν είχαν νέα επικοινωνία με τον μάνατζερ του Αρκάδα μέσου. Ωστόσο, επειδή τα περιθώρια στενεύουν και οι εκκρεμότητες του ρόστερ πρέπει να κλείσουν, αυτή η συζήτηση επίκειται στις επόμενες μέρες.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η ΠΑΕ θα καταθέσει την τελική πρόταση της στον Κουρμπέλη και θα περιμένει την απόφαση του. Ο 29χρονος παίκτης φερόταν να είχε αποφασίσει να μείνει στο «Γεώργιος Καλαφάτης», αλλά είναι άγνωστο εάν έχει αλλάξει κάτι στις προθέσεις του.

Πάντως, η πρόθεση των ιθυνόντων του Τριφυλλιού είναι να ζητήσουν σύντομα την απάντηση του διεθνούς αμυντικού χαφ. Όχι με τη μορφή τελεσιγράφου, αλλά εντός εύλογου διαστήματος. Ίσως μέχρι τα τέλη Μαΐου, το αργότερο στις αρχές Ιουνίου.