Η AI πρόβλεψε πώς θα είναι ο Κριστιάνο και ο Μέσι το 2042 - Τα αποτελέσματα είναι αρκετά τρομακτικά

Κριστιάνο Ρονάλντο & Λιονέλ Μέσι

Η AI πρόβλεψε πώς θα είναι ο Κριστιάνο και ο Μέσι το 2042 - Τα αποτελέσματα είναι αρκετά τρομακτικά

Κώστας Τόπας 09:57 - 10.12.2023

Με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης ένας καλλιτέχνης πρόβλεψε πώς θα είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι το 2042, με τα αποτελέσματα να είναι συναρπαστικά.

Τα είδωλα του ποδοσφαίρου το κάνουν εδώ και 15 χρόνια σε μια μονομαχία για να αποδείξουν ποιος είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους στη Σαουδική Pro League και στο MLS αντίστοιχα, και οι οπαδοί έχουν την αίσθηση ότι θα μπορούσαν να συνεχίσουν για πάντα αν το σώμα τους το επιτρέψει.

Ωστόσο, ο χρόνος μας προλαβαίνει όλους. Ο Κριστιάνο έκλεισε τα 38 τον Φεβρουάριο, ενώ ο Μέσι είναι αυτή τη στιγμή 36. Αγωνιζόμαστε να φανταστούμε έναν κόσμο χωρίς τον Πορτογάλο και τον Αργεντινό να παίζουν ποδόσφαιρο. Η απόσυρση από την ενεργό δράση, δεν τερματίζει απαραίτητα την ενασχόλησή τους με το άθλημα, αλλά κλείνει ένα μαγικό κεφάλαιο στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Κι αν αποφάσιζαν να επιστρέψουν ως μάνατζερ; Ο Κριστιάνο είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα αναλάβει ρόλο προπονητή κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης το 2019. Είπε στο ICON: «Δεν το αποκλείω». Από την άλλη, τα σχέδια του Μέσι για τη ζωή μετά το ποδόσφαιρο παραμένουν άγνωστα. Αν και, έχει προτείνει ότι θα τον ενδιέφερε να γίνει αθλητικός διευθυντής.

Το 2042, ο Κριστιάνο θα είναι 56 ετών. Ο Μέσι θα είναι 54. Με την βοήθεια του AI ένας καλλιτέχνης πρόβλεψε πώς θα μοιάζει ο Πορτογάλος και ο Αργεντινός εκείνη τη χρονιά, με τα αποτελέσματα να είναι συναρπαστικά.

Ο Μέσι φαίνεται να έχει χάσει τα γένια για τα καλά, ενώ και οι δύο αστέρες του ποδοσφαίρου έχουν αρχίσει να βλέπουν τα μαλλιά τους να γκριζάρουν. Φυσικό σε αυτή την ηλικία. Το ντύσιμο με το οποίο είναι ντυμένοι και οι δύο είναι... μάλλον ενδιαφέρον. Η αμφίεση του Κριστιάνο ταιριάζει περισσότερο στον Μέσι και το αντίστροφο.

🔴Sportal Sunday Live: Ανικανότητα ή λύση; Οι αποφάσεις της κυβέρνησης και τι θα γίνει με την Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!