Ο Κριστιάνο ξεκαθάρισε το μέλλον του με την Αλ Νασρ: «Είμαι χαρούμενος εδώ» (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

PrtScr

Ο Κριστιάνο ξεκαθάρισε το μέλλον του με την Αλ Νασρ: «Είμαι χαρούμενος εδώ» (vid)

Κώστας Τόπας 08:19 - 11.03.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κλήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του στην Σαουδική Αραβία, μιας και το συμβόλαιό του με την Αλ Νασρ ολοκληρώνεται το 2025.

Ο 39χρονος Πορτογάλος αστέρας εντάχθηκε στην Αλ Νασρ στον απόηχο της δεύτερης αποχώρησής του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προς τα τέλη του 2022. Η αποχώρησή του από το «Ολντ Τράφορντ» ήρθε μετά από μια εκρηκτική συνέντευξη με τον Πιρς Μόργκαν, στην οποία ο Κριστιάνο επέκρινε πολλές πτυχές της Γιουνάιτεντ, με τη συνεργασία του με τους «κόκκινους διαβόλους» να διακόπτεται στη συνέχεια με κοινή συναίνεση.

Επειτα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο εντάχθηκε στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Νασρ, με την οποία έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2025. Εκεί, ο άλλοτε θρύλος της Ρεάλ έχει κάνει ό,τι έχει κάνει καλύτερα σε όλη την καριέρα του - να σκοράρει γκολ με το τσουβάλι. Σε 50 αγώνες για την ομάδα της Σαουδικής Pro League, ο «CR7» έχει βρει δίχτυα σε 42 αναμετρήσεις και μόνο αυτή τη σεζόν, ο Πορτογάλος διεθνής έχει 28 γκολ σε 31 ματς.

Ο Πορτογάλος μπορεί κάλλιστα να είναι 40 την επόμενη χρονιά, αλλά με τη φυσική του κατάσταση σίγουρα δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης. Παραμένει ακόμη και αρχηγός της Πορτογαλίας, έχοντας γίνει ο κορυφαίος σκόρερ της χώρας του και ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία.

Το συμβόλαιο του με την ομάδα της Σαουδικής Pro League λήγει το καλοκαίρι του 2025, πράγμα που σημαίνει ότι απομένει λίγο περισσότερο από ένα χρόνο στη συμφωνία του πριν είναι έτοιμος να γίνει ξανά ελεύθερος. Αλλά φαίνεται ότι ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας είναι χαρούμενος στη χώρα της Μέσης Ανατολής, προσθέτοντας ότι αυτός και οι συμπαίκτες του στην Αλ Νασρ έχουν πολλά να δώσουν αυτή τη σεζόν.

«Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι δεν θα το ξανακάνω»: Ο Κριστιάνο σπάει τη σιωπή του μετά την τιμωρία (vid)
REST OF THE WORLD

14:58 - 10.03.2024

«Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι δεν θα το ξανακάνω»: Ο Κριστιάνο σπάει τη σιωπή του μετά την τιμωρία (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για πρώτη φορά, δημόσια σχετικά με την τιμωρία που του επιβλήθηκε, έπειτα από τον προκλητική χειρονομία του σε οπαδούς της Αλ Σαμπάμπ.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στη Σαουδική Αραβία. Είμαι χαρούμενος που εκπροσωπώ την Αλ Νασρ και για μένα η σεζόν μας είναι θετική γιατί μέχρι τώρα είχαμε μια ευκαιρία σε όλα τα τουρνουά», τόνισε χαρακτηριστικά.