Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκτέλεσε το χειρότερο φάουλ της καριέρας του (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

Κριστιάνο Ρονάλντο/PrtScr

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκτέλεσε το χειρότερο φάουλ της καριέρας του (vid)

Κώστας Τόπας 08:51 - 10.03.2023

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκτέλεσε το χειρότερο φάουλ της καριέρας του με τη φανέλα της Αλ Νασρ στο ντέρμπι με την Αλ Ιτιχάντ.

Η Αλ Νασρ «έπεσε» από την κορυφή της Σαούντι Προ Λιγκ μετά την ήττα από την Αλ Ιτιχάντ και αυτό δεν άρεσε καθόλου στο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αποχώρησε νευριασμένος από το γήπεδο. Ο Πορτογάλος αστέρας δεν κατάφερε αυτή την αγωνιστική να βρει δίχτυα, ενώ και η εμφάνισή του ήταν κατώτερη των περιστάσεων.

Μάλιστα, οι οπαδοί τα έβαλαν μαζί του για μία εκτέλεση φάουλ στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Πορτογάλος αστέρας ίσως έκανε την χειρότερη εκτέλεση φάουλ στην καριέρα του, μιας κι έστειλε την μπάλα πολύ πιο ψηλά και πλάγια από τον στόχο. 

Από την πλευρά του, ο Κριστιάνο φώναζε για κόντρα στο τείχος και κόρνερ, ωστόσο το replay έδειξε ότι δεν υπήρξε παρέμβαση αντιπάλου για να φτάσει η μπάλα να πάει ψηλά και πάνω από τα δοκάρια. Αξίζει να αναφερθεί πάντως, ότι ο Πορτογάλος έχει πετύχει 48 γκολ στην καριέρα του με εκτελέσεις φάουλ, με τελευταία στις 16 Απριλίου 2022, στο 3-2 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Νόριτς.