Η τιμωρία «μαμούθ» που θα επιβληθεί στον Κριστιάνο αν αποχωρήσει από την Αλ Νασρ

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

© PrtScr

Η τιμωρία «μαμούθ» που θα επιβληθεί στον Κριστιάνο αν αποχωρήσει από την Αλ Νασρ

Κώστας Τόπας 12:04 - 24.05.2023

Ηχηρή αποζημίωση στην Αλ Νασρ και τετράμηνος αποκλεισμός από κάθε επίσημη αναμέτρηση είναι η τιμωρία που θα επιβληθεί στον Κριστιάνο Ρονάλντο σε περίπτωση που αποχωρήσει τώρα από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αντέχει άλλο και θέλει να φύγει από την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας», ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της «Mundo Deportivο». Δεν έχουν περάσει ούτε πέντε μήνες από τότε που πήρε μεταγραφή στον σαουδαραβικό σύλλογο με συμβόλαιο για δυόμισι σεζόν και με ιστορικό συμβόλαιο 200 εκατομμυρίων ευρώ για κάθε σεζόν και σήμερα ο Πορτογάλος παρουσιάζεται «φευγάτος».

Σε περίπτωση που τελικά ο «CR7» αποχωρήσει τότε στους κανονισμούς της FIFA αναφέρεται πως οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής μπορεί να λύσει το συμβόλαιο του αλλά χρειάζεται να καταβάλει την προβλεπόμενη αποζημίωση στην ομάδα ενώ κινδυνεύει και με τετράμηνο αποκλεισμό από κάθε επίσημη αγωνιστική υποχρέωση.

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λύθηκε κοινή συναινέσει στα μέσα της χρονιάς, οπότε δεν υπήρξε κάποια παρόμοια.

Οπως φαίνεται η απόφασή του να φύγει από τη Σαουδική Αραβία έχει ήδη ληφθεί, όπως αυτή της επιστροφής για να ζήσει στη Μαδρίτη, όπου πέρασε εννέα χρόνια με τη φανέλα της Ρεάλ (2009-2018). Αλλωστε σημαντικός ρόλος για την επιστροφή του στους «μερένχες» παίζει και η Χεορχίνα Ροντρίγκες, την οποία γνώρισε στην ισπανική πρωτεύουσα. Ο Ρονάλντο φαίνεται ότι νοσταλγεί τη ζωή στη Μαδρίτη και θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει, ακόμα και ως πρεσβευτής των «μερένχες».