Η Χεορχίνα Ροντρίγκες αποκάλυψε τι δεν κάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο σπίτι
i

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά την παρουσίασή του/PrtScr

Η Χεορχίνα Ροντρίγκες αποκάλυψε τι δεν κάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο σπίτι

Sportal newsroom 15:26 - 16.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:26 - 16.02.2023

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Χεορχίνα Ροντρίγκες μίλησε για τις δουλειές του σπιτιού που κάνει και αποκάλυψε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι φαν της μαγειρικής.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Χεορχίνα Ροντρίγκες, οι οποίοι ξεκίνησαν να βγαίνουν από το 2016, μετακόμισαν στη Σαουδική Αραβία αφού ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέγραψε μια προσοδοφόρα συμφωνία με την Αλ Νασρ. Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας υπέγραψε συμφωνία με τους Σαουδάραβες μέχρι το 2025, με τον Πορτογάλο να φέρεται να εξασφαλίζει μια ένα συμβόλαιο που του αποφέρει 200 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Εως τώρα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε καρέ τερμάτων με τη νέα του ομάδα κόντρα Αλ Ουέντα και απέδειξε ότι η νοοτροπία του νικητή παραμένει ζωντανή ακόμα και στα 38 του.

Ο Πορτογάλος φαίνεται πως έχει βρει πλέον τους ρυθμούς του στους εννέα φορές πρωταθλητές Σαουδικής Αραβίας μετά από την αμφιλεγόμενη αποχώρησή του από το «Ολντ Τράφορντ», με την Χεορχίνα Ροντρίγκες να μιλά για τη ζωή της με τον σταρ της Αλ Νασρ.

Μιλώντας στο Sportweek το διάσημο μοντέλο αποκάλεσε τον Ρονάλντο «σούπερ μπαμπά» και επέμεινε ότι είναι ο «καλύτερος σύζυγος που θα μπορούσα να ονειρευτεί».

Αποζημίωση 300.000 ευρώ θα λάβει ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τον δικηγόρο της Κάθριν Μαγιόρκα μετά την καταγγελία βιασμού
REST OF THE WORLD

10:35 - 16.02.2023

Αποζημίωση 300.000 ευρώ θα λάβει ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τον δικηγόρο της Κάθριν Μαγιόρκα μετά την καταγγελία βιασμού

Αποζημίωση 300.000 ευρώ φαίνεται, ότι θα λάβει ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τον δικηγόρο της Κάθριν Μαγιόρκα, έπειτα από την καταγγελία βιασμού.

Ωστόσο, η Χεορχίνα Ροντρίγκες ισχυρίστηκε ότι ο Ρονάλντο δεν μαγειρεύει όταν είναι στο σπίτι και είπε ότι του αξίζει να βρει ένα «ωραίο ζεστό πιάτο μετά την προπόνηση».

«Ο Κριστιάνο είναι ένας σούπερ μπαμπάς και ο καλύτερος σύζυγος που θα μπορούσα ποτέ να ονειρευτώ. Ωστόσο, δεν μαγειρεύει. Μετά από προπόνηση όλη τη μέρα, του αξίζει να βρει στο τραπέζι ένα ωραίο ζεστό πιάτο φαγητού προετοιμασμένο με αγάπη. Έχουμε σεφ, αλλά μερικές φορές μαγειρεύω», τόνισε χαρακτηριστικά.