Δεν κρατιόταν ο Κριστιάνο: Ηθελε να προπονηθεί και να μην χάσει χρόνο στην παρουσίασή του (vid)
i

Κριστιάνο Ρονάλντο/PrtScr

Δεν κρατιόταν ο Κριστιάνο: Ηθελε να προπονηθεί και να μην χάσει χρόνο στην παρουσίασή του (vid)

Κώστας Τόπας 09:28 - 04.01.2023

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έβλεπε την ώρα να προπονηθεί με τη νέα του ομάδα. Γι' αυτό και τόνισε στους ιθύνοντες της Αλ Νασρ πως θα είναι σύντομος στην παρουσίασή του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ολοκλήρωσε τα ιατρικά του και παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα στο «Mρσουλ Παρκ» από την Αλ Νασρ. Εκεί που με μία σύντομη ομιλία συστήθηκε στους οπαδούς της νέας του ομάδας, τονίζοντας το πόσο χαρούμενος είναι για την μεταγραφή του.

Πάντως, λίγο πριν βγει στον αγωνιστικό χώρο, ο Πορτογάλος αστέρας ανέφερε στους ανθρώπους της Αλ Νασρ και τον προπονητή του, Ρούντι Γκαρσία πως θα είναι σύντομος στην ομιλία του, προκειμένου να πιάσει αμέσως δουλειά και να προπονηθεί με τη νέα του ομάδα.

«Θα είμαι πολύ γρήγορος με την παρουσίαση, ώστε να κάνουμε προπόνηση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 37χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός.

Στα αποδυτήρια, ο πρόεδρος της Αλ Νασρ, Μουσάλι Αλ Μουάμαρ είχε μια σύντομη ομιλία με τους παίκτες της ομάδας του, λέγοντας τους πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε να μην έχει κάποια ειδική μεταχείριση και να αντιμετωπίζεται όπως όλοι στο ρόστερ της σαουδαραβικής ομάδας.