Με βαριά τιμωρία κινδυνεύει ο Κριστιάνο για την αγκωνιά σε αντίπαλο (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

PrtScr

Με βαριά τιμωρία κινδυνεύει ο Κριστιάνο για την αγκωνιά σε αντίπαλο (vid)

Κώστας Τόπας 10:43 - 10.04.2024

Η αποβολή στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ Σαουδικής Αραβίας κόντρα στην Αλ Χιλάλ θα μπορούσε να σημαίνει αποκλεισμό δύο αγωνιστικών για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Εκτός εαυτού βρέθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην ήττα της Αλ Νασρ με 2-1 από την Αλ Χιλάλ, η οποία με τη νίκη της αυτή προκρίθηκε στον τελικό του Super Cup της Σαουδικής Αραβίας.

Αρχικά, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Κριστιάνο «χάλασε» ένα γκολ στον συμπαίκτη του, Οτάβιο. Μετά από σέντρα από τη δεξιά πλευρά, ο Πορτογάλος βρήκε την μπάλα, αν και ήταν οφσάιντ. Επομένως, το σουτ του Οτάβιο μετά κι από VAR δεν μέτρησε, καθώς θεωρήθηκε ότι ο «CR7» επηρέαζε τη φάση. Αμέσως μετά ο Πορτογάλος δέχθηκε κίτρινη κάρτα για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Ωστόσο, τα προβλήματα για τον Κρισιτάνο Ρονάλντο δεν τελείωσαν εκεί. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πορτογάλος δέχθηκε κόκκινη κάρτα. Κι αυτό διότι είχε μια σύγκρουση με αντίπαλο, κατά την οποία ο άλλοτε θρύλος της Ρεάλ χρησιμοποίησε τον αγκώνα του. Ο διαιτητής θεώρησε ότι ήταν σκόπιμο χτύπημα κι έτσι έδειξε την κόκκινη κάρτα στον 39χρονο αστέρα της Αλ Νασρ.

Σύμφωνα με τον σαουδαραβικό Τύπο, η αναφορά του διαιτητή αναφέρει ότι ο Πορτογάλος διεθνής μεσοεπιθετικός χρησιμοποίησε τον αγκώνα του «με υπερβολική δύναμη» για να χτυπήσει τον Αλί Αλ Μπουλαϊχί. Η αποβολή στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ Σαουδικής Αραβίας κόντρα στην Αλ Χιλάλ θα μπορούσε να σημαίνει αποκλεισμό δύο αγωνιστικών για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, εκτός από πρόστιμο

Ο ημιτελικός του Σούπερ Καπ Σαουδικής Αραβίας έληξε με ήττα 2-1 για την Αλ Νασρ. Για την ομάδα του Ρονάλντο, ο Σάντιο Μανέ πέτυχε το μοναδικό γκολ. Η Αλ Χιλάλ σκόραρε με τους Αλ Νταουσάρι και Μάλκομ. Η Αλ Χιλάλ θα παίξει με την Αλ Ιτιχάντ στον τελικό του Σούπερ Καπ Σαουδικής Αραβίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κριστιάνο Ρονάλντο γίνεται πρώτο θέμα για όλους τους λάθος λόγους στο σαουδαραβικό ποδόσφαιρο αυτή τη σεζόν. Ο πρώην σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τιμωρήθηκε για έναν αγώνα από την διοργανώτρια αρχή του ποδοσφαίρου της Σαουδικής Αραβίας, αφού φάνηκε να κάνει μια άσεμνη χειρονομία κατά τη νίκη του Αλ Νασρ επί της Αλ Σαμπάμπ τον Φεβρουάριο.