Ο Πίρλο αποκάλυψε πως είναι να προπονείς τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Αντρέα Πίρλο - Κριστιάνο Ρονάλντο

i

©Photo by Massimiliano Ferraro/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Ο Πίρλο αποκάλυψε πως είναι να προπονείς τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Κώστας Τόπας 15:43 - 10.02.2023

Μόνο 15 προπονητές είχαν την τύχη να δουλέψουν δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο στην προπονητική τους καριέρα. Ο Αντρέα Πίρλο ήταν ένας εξ αυτών.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, μια εξέχουσα φυσιογνωμία με γεμάτη τρόπαια καριέρα, χρησιμοποίησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε 292 παιχνίδια κατά τη διάρκεια της 26χρονης βασιλείας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε διαθέσιμο τον Πορτογάλο αστέρα για 164 αγώνες, ο Ζινεντίν Ζιντάν για 114 και ο Κάρλο Αντσελότι 101. Μεταξύ άλλων, ο 37χρονος μεσοεπιθετικός της Αλ Νασρ, συνεργάστηκε και με τον Αντρέα Πίρλο στη Γιουβέντους, με τον Ιταλό τεχνικό να τον απολαμβάνει σε 44 παιχνίδια, μεταξύ Αυγούστου 2020 και Μαΐου 2021.

Τα 13 «facts» που δεν γνώριζες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο (vids)
REST OF THE WORLD

11:00 - 10.02.2023

Τα 13 «facts» που δεν γνώριζες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο (vids)

Γνωστός για τις ηγετικές του ικανότητες, τα γκολ του, τους τίτλους που έχει κατακτήσει, ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει και γράφει ιστορία με χρυσά γράμματα. Παρακάτω όμως είναι τα 13 «facts» που σίγουρα δεν γνωρίζεις για τον Πορτογάλο αστέρα της Αλ Νασρ.

Ο άλλοτε τεχνικός των «μπιανκονέρι» σε συνέντευξή του στην «Daily Mail», αποκάλυψε πώς είναι να προπονεί κανείς τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε ένα σύντομο διάστημα εννέα μηνών. Συγκεκριμένα, ο Αντρέα Πίρλο, εξήρε τον επαγγελματισμό του Πορτογάλου κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Τορίνο.

«Για μένα ήταν εύκολο να δουλέψω μαζί του. Ήταν καλό παιδί, πολύ επαγγελματίας. Ήθελε να παίζει σε κάθε παιχνίδι, να σκοράρει σε κάθε παιχνίδι. Δεν είχαμε πρόβλημα αλλά το ποδόσφαιρο αλλάζει πολύ γρήγορα, όπως και η ηλικία. Ίσως είχε πρόβλημα με άλλη ομάδα, αλλά για μένα ήταν μια καλή εμπειρία», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντρέα Πίρλο.