Οπαδός εισέβαλε στο γήπεδο και λίγο έλειψε να τραυματίσει τον Κριστιάνο με «δολοφονικό» τάκλιν (vids)
i

Η στιγμή της... εισβολής/PrtScr

Οπαδός εισέβαλε στο γήπεδο και λίγο έλειψε να τραυματίσει τον Κριστιάνο με «δολοφονικό» τάκλιν (vids)

Κώστας Τόπας 10:46 - 19.02.2023

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέφυγε ενδεχομένως έναν καταστροφικό τραυματισμό, αφού ένας εισβολέας έκανε παράνομα την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, με σκοπό να κάνει... τάκλιν στον Πορτογάλο αστέρα.

Ο Πορτογάλος αστέρας κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης του στον αγώνα της Αλ Νασρ με την Αλ-Τααγούν, είδε έναν οπαδό να κάνει την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, με τον τελευταίο να επιχειρεί άθελά του κι ένα τάκλιν το οποίο λίγο έλειψε να τραυματίσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ωστόσο, χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά του ο 38χρονος μεσοεπιθετικός, μάζεψε τελευταία στιγμή τα πόδια του κι έτσι απέφυγε ενδεχομένως έναν σοβαρό τραυματισμό που θα του απέφερε αυτό το τάκλιν.

Ο Ρονάλντο, ο οποίος σημείωσε δύο ασίστ σε αυτό παιχνίδι, εξέφρασε την χαρά του για την απόδοση της ομάδας και την ανόδου της στην κορυφή του πρωταθλήματος. 

«Κορυφή του πρωταθλήματος και τρεις σημαντικοί βαθμοί! Μεγάλη ομαδική δουλειά», έγραψε στα social media. Η Αλ Νασρ βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μια σειρά αήττητων τριών αγώνων, καθώς αποκλείστηκε από το Σούπερ Καπ της Σαουδικής Αραβίας στον ημιτελικό από την Αλ Ιτιχάντ Τζέντα τον περασμένο μήνα.