Κριστιάνο Ρονάλντο: Προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ρεάλ Μαδρίτης
i

Κριστιάνο Ρονάλντο/©Intime

Κριστιάνο Ρονάλντο: Προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ρεάλ Μαδρίτης

Sportal newsroom 17:50 - 14.12.2022

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στην Ισπανία και προπονήθηκε ατομικά σε ένα από τα γήπεδα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στην Ισπανία και προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον ισπανικό σύλλογο.

Μετά από συνεννόηση με τους ανθρώπους της Ρεάλ, όπως αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ, έκανε την προπόνησή του σε ένα από τα γήπεδα που δεν χρησιμοποιεί ο Κάρλο Αντσελότι. Στο Βαλδεμπέμπας ήξερε πως δεν θα τραβούσε όλα τα βλέμματα πάνω του.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αγωνίστηκε στη Ρεάλ από το 2009 μέχρι το 2018. Με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας κατέκτησε μεταξύ άλλων τέσσερα Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής αποδεσμεύθηκε πρόσφατα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ξεκάθαρος ο Σαουδάραβας πρόεδρος: «Θέλουμε να φέρουμε εδώ τον Κριστιάνο»
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

15:34 - 14.12.2022

Ξεκάθαρος ο Σαουδάραβας πρόεδρος: «Θέλουμε να φέρουμε εδώ τον Κριστιάνο»

Ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σαουδικής Αραβίας, Γιασέρ Αλ Μισεχάλ, εξέφρασε γι' ακόμη μία φορά την επιθυμία του να πείσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πάει στη χώρα του.

Στο Μουντιάλ του Κατάρ, η Πορτογαλία έφτασε μέχρι τη φάση των προημιτελικών όπου αποκλείστηκε από το Μαρόκο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε εκτός ενδεκάδας στον συγκεκριμένο αγώνα, όπως και κόντρα στην Ελβετία για τη φάση των «16».