Το χλιδάτο παλάτι που ζει ο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία
i

Κριστιάνο Ρονάλντο/©Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images/Ideal Images

Το χλιδάτο παλάτι που ζει ο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία

Κώστας Τόπας 08:46 - 07.01.2023 / Ανανεώθηκε: 21:08 - 07.01.2023

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζει σαν Βασιλιάς στη Σαουδική Αραβία, μιας και μένει σε παλάτι που περιλαμβάνει οκτώ υπνοδωμάτια, έναν εσωτερικό καταρράκτη, τρία εστιατόρια, χώρους με μεγάλες εκτάσεις, μια πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων και πολλές ακόμα ανέσεις...

O Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στο Ριάντ, εκεί όπου έχει ενσωματωθεί και προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς με τους νέους συμπαίκτες, στην Αλ Νασρ. Μάλιστα, στην πρώτη του προπόνηση, χιλιάδες οπαδοί της νέας του ομάδας ήταν στις εξέδρες για να τον παρακολουθήσουν εν δράσει έστω και σε επίπεδο προπόνησης.

Ο Πορτογάλος μπορεί να μην είχε δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα της ομάδας του με την Αλ Ταέ, όμως απόλαυσε το παιχνίδι όσο ο ίδιος... γυμναζόταν.

Ο 37χρονος μεσοεπιθετικός θα έχει όλες τις ανέσεις στη Σαουδική Αραβία. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζει πλέον σε ένα τεράστιο παλάτι που βρίσκεται στη συνοικία Al-Muhammadiyah, που βρίσκεται βόρεια της πόλης του Ριάντ, και η έκτασή του υπολογίζεται σε 4,26 τετραγωνικά χιλιόμετρα. 

Για το σπίτι του, ο CR7 έχει 8 υπνοδωμάτια, έναν εσωτερικό καταρράκτη, τρία εστιατόρια, χώρους με μεγάλες εκτάσεις και μια πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων. Και δεν είναι μόνο αυτά, καθώς στο παλάτι του Κριστιάνο Ρονάλντο υπάρχει επίσης μια αίθουσα μπόουλινγκ, δύο μικρά γήπεδα ποδοσφαίρου, ένα του μπάσκετ και δύο γυμναστήρια. Φυσικά, όλα αυτά ο Πορτογάλος δεν θα μπορούσε να τα απολαύσει χωρίς να έχει πέντε πολυτελή αυτοκίνητα.

Ο Ρονάλντο δεν χρειάζεται καν να βγει στους δρόμους της πρωτεύουσας αν θέλει να διασκεδάσει. Αλλά αν αποφασίσει να εγκαταλείψει το παλάτι του, τότε θα συνοδεύεται σαν να είναι αρχηγός κράτους, αφού έχουν διοριστεί τρεις εταιρείες ασφαλείας για να τον προστατεύουν, αν θέλει να πάει κάπου.