Το εστιατόριο των αστέρων: Κριστιάνο, Ναδάλ, Γκασόλ, Ρούντι το άνοιξαν στην Ντόχα
i

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο / © Intime

Το εστιατόριο των αστέρων: Κριστιάνο, Ναδάλ, Γκασόλ, Ρούντι το άνοιξαν στην Ντόχα

O Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να επενδύσει στο πολυτελές εστιατόριο Tatel Doha που είναι το πέμπτο του ομίλου Tatel.

Φαίνεται πως ενθουσιάστηκε από την παρουσία του στο Κατάρ ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Και εκτός από την ποδοσφαιρική του φιλοδοξία, να οδηγήσει δηλαδή την Εθνική Πορτογαλίας όσο πιο μακριά γίνεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο, σκέφτεται και τις επενδύσεις.

Δεν είναι η πρώτη φορά. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου ολοένα και περισσότερο το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να ασχολείται με επενδυτικά πλάνα, καθώς οδεύει προς το φινάλε της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Ένα απ' αυτά; Το Tatel Doha, το νέο εστιατόριο του ομίλου Tatel στην πρωτεύουσα του Κατάρ.

Η μπάλα που «έκλεψε» τη δόξα του Ρονάλντο φορτίζεται όπως ένα κινητό
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

11:35 - 30.11.2022

Η μπάλα που «έκλεψε» τη δόξα του Ρονάλντο φορτίζεται όπως ένα κινητό

Η τεχνολογία στο ποδόσφαιρο προχωράει. Κι αυτό αποδείχθηκε στον αγώνα της Πορτογαλίας με την Ουρουγουάη, στο οποίο οι αισθητήρες της μπάλας «Al Rihla» αποφάσισαν τον σκόρερ του πρώτου τέρματος.

Το εστιατόριο των... αστέρων, καθώς εκτός από τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει μπει ως επενδυτής, το ίδιο έχουν κάνει ο Ράφαελ Ναδάλ, ο Πάου Γκασόλ, ο Ρούντι Φερνάντες και ο γνωστός τραγουδιστής, Ενρίκε Ιγκλέσιας.

Το πολυτελές εστιατόριο βρίσκεται στο νησί Al Maha λίγο έξω από την Ντόχα και το συγκεκριμένο μέρος θεωρείται στρατηγικό για την εταιρεία. Ο όμιλος Tatel επιδιώκει να φτάσει σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, θέλοντας να προσφέρει μια εξαιρετική ποιότητα φαγητού και μια ονειρεμένη θέα για τους επισκέπτες των εστιατορίων της.

Αυτό που άνοιξε στην Ντόχα είναι το πέμπτο εστιατόριο παγκοσμίως του ομίλου Tatel, ο οποίος ξεκίνησε το 2014, ανοίγοντας το πρώτο εστιατόριό του στη Μαδρίτη. Ακολούθησαν αυτό στην Ίμπιζα το 2017, στο Μπέβερλι Χιλς το 2021 και ένα δεύτερο στη Μαδρίτη πριν από μερικούς μήνες.

Οι επενδύσεις τους πάντως δεν πρόκειται να σταματήσουν στην Ντόχα, μιας και ο όμιλος έχει σκοπό να κάνει ανοίγματα και σε άλλες περιοχές του κόσμου, με τη Μύκονο μάλιστα να βρίσκεται ανάμεσα στις υποψήφιες.