Κριστιάνο: «Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας θα είναι από τα κορυφαία σε 6-7 χρόνια»

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

Κριστιάνο Ρονάλντο/PrtScr

Κριστιάνο: «Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας θα είναι από τα κορυφαία σε 6-7 χρόνια»

Κώστας Τόπας 12:42 - 23.03.2023 / Ανανεώθηκε: 12:42 - 23.03.2023

Την πεποίθησή του ότι το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας θα είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο, εξέφρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εδώ και μερικούς μήνες αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Νασρ, μετά το «διαζύγιο» με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχει ήδη πετύχει εννέα γκολ σε οκτώ παιχνίδια στη Μέση Ανατολή και ο Πορτογάλος αστέρας παραδέχθηκε ότι έχει εκπλαγεί ευχάριστα από την ποιότητα του πρωταθλήματος.

Επιπλέον, ο 38χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θεωρεί ότι το Saudi Pro League θα είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα στον κόσμο σε μερικά χρόνια.

«Έχω εκπλαγεί ευχάριστα. Οι ξένοι παίκτες έχουν διαφορετικά προσόντα. Σε πέντε, έξι ή επτά χρόνια από τώρα θα είναι το τέταρτο ή το πέμπτο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στον κόσμο, αν συνεχίσουν με το ίδιο σχέδιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «CR7». 

Ο Ρονάλντο δεν είναι ο μόνος παίκτης υψηλού προφίλ που παίζει στη Σαουδική Αραβία, μιας και στο ίδιο πρωτάθλημα αγωνίζονται ποδοσφαιριστές όπως οι Νταβίντ Οσπίνα, Λουίς Γκουστάβο, Κρίστιαν Τέγιο και Έβερ Μπανέγκα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πάντως ετοιμάζεται να σπάσει ακόμη ένα ρεκόρ με το εθνόσημο στο στήθος. Αν αγωνιστεί αυτή την Παρασκευή (24/03) στον προκριματικό αγώνα για το Euro 2024 με την Πορτογαλία κόντρα στο Λιχτενστάιν, θα γίνει ο ποδοσφαιριστής που έχει παίξει τους περισσότερους αγώνες με την εθνική του ομάδα στην ιστορία της FIFA και συγκεκριμένα 197.