Κριτική επιτροπή στο Masterchef ο Ικάρντι και το φιλί της Γουάντα Νάρα

Μάουρο Ικάρντι - Γουάντα Νάρα

i

Γουάντα Νάρα - Μάουρο Ικάρντι/ printscreen

Κριτική επιτροπή στο Masterchef ο Ικάρντι και το φιλί της Γουάντα Νάρα

Θάνος Λυμπερόπουλος • 10:52 - 11.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Ο Μάουρο Ικάρντι εκμεταλλεύτηκε την άδεια που πήρε απ’ τη Γαλατασαράι για να συμμετάσχει στο αργεντίνικο MasterChef, ένα πρόγραμμα που παρουσίασε η πρώην σύζυγός του Γουάντα Νάρα.

Ο Μάουρο Ικάρντι και η Γουάντα Νάρα είναι ένα απ’ τα ζευγάρια που έχουν απασχολήσει αμέτρητες φορές τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις διάφορες αναρτήσεις τους αλλά και τους πολλούς χωρισμούς τους.

Τώρα, ο Αργεντίνος επιθετικός ύστερα από άδεια που πήρε απ’ την Γαλατά, συμμετέχει στο MasterChef της Αργεντινής, το οποίο παρουσιάζει η πρώην σύζυγός του, Γουάντα Νάρα. Ο Ικάρντι βρέθηκε στην κριτική επιτροπή ως «ειδικός» στα κρέατα.

Όπως ανέφερε κι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, είναι λάτρης του μπάρμπεκιου.

«Μου αρέσει πολύ το μπάρμπεκιου, ο πατέρας μου είναι επίσης πολύ καλός μάγειρας, ήταν χασάπης στην εποχή του και ξέρει πολλά πράγματα για τα κρέατα κι εγώ με τη σειρά μου πήρα αυτή την κληρονομιά».

Το «ζουμί» της υπόθεσης ωστόσο ήταν το φιλί του Ικάρντι στην Γουάντα Νάρα. Ο παίκτης της Γαλατασαράι, αποχαιρέτησε την πρώην γυναίκα του με ένα φιλί αφού πρώτα η Γουάντα τον ευχαρίστησε που δέχθηκε την πρόσκληση της και βρέθηκε στη τηλεοπτική εκπομπή. Έτσι, ο Ικάρντι με την σειρά του την φίλησε στο στόμα με την παρουσιάστρια να… δακρύζει.

«Μην μου το κάνεις άλλο αυτό, την επόμενη φορά έλα με την σύντροφό σου».

Τον τελευταίο καιρό η Γουάντα αποφάσισε να κάνει στροφή στη καριέρα της και να ασχοληθεί ξανά με την παρουσίαση στη τηλεόραση. Αν και δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σχέση με τη μαγειρική, δίνει συμβουλές στους διαγωνιζόμενους και τους βοηθά στην εκτέλεση των συνταγών.