Ξέφυγε στην κορυφή ο Παναθηναϊκός μετά τη «γκέλα» της ΑΕΚ και περιμένει το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού

i

© Intime

Ξέφυγε στην κορυφή ο Παναθηναϊκός μετά τη «γκέλα» της ΑΕΚ και περιμένει το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:57 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:06 - 04.11.2023

Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Stoiximan Super League, μετά τα ματς Λαμία - Παναθηναϊκός και Κηφισιά - ΑΕΚ (4/11).

Με τον Παναθηναϊκό στην κορυφή (25 β.) ολοκληρώθηκε η αγωνιστική δράση του Σαββάτου, όσον αφορά τη Stoiximan Super League. Το «τριφύλλι» παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού πρώτα πέρασε νικηφόρα από τη Λαμία. Ένα παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς ναι μεν δυσκολεύτηκαν αρκετά, εντούτοις πήραν το τρίποντο χάρη στο γκολ του Σπόραρ στο 90ο λεπτό. 

Από πίσω του θα μπορούσε να βρίσκεται η ΑΕΚ, όμως η Ένωση «γκέλαρε» κόντρα στην Κηφισιά και πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση, ισόβαθμη με τον Ολυμπιακό. Παρά το γεγονός πως πήρε προβάδισμα κόντρα στον σύλλογο των βορείων προαστίων, ισοφαρίστηκε λίγο πριν το τέλος και πέταξε για μία ακόμα φορά βαθμούς. 

Το «τριφύλλι» πλέον βρίσκεται μόνο στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, εντούτοις υπάρχει μία ακόμα εκκρεμότητα. Ο βασικός του διώκτης, Ολυμπιακός, αντιμετωπίζει την Κυριακή (5/11) τον ΠΑΟΚ και επομένως το μεγάλο ντέρμπι θα κρίνει πολλά. Με ενδεχόμενη νίκη τους, πάντως, οι Πειραιώτες, αυξάνουν τη διαφορά τους με την Ένωση στο +3. 

Αναλυτικά η βαθμολογία της Stoiximan Super League: