Με Κώστα Μπράτσο στο τιμόνι και τη νέα σεζόν ο Βόλος

Κώστας Μπράτσος

i

© Intime

Με Κώστα Μπράτσο στο τιμόνι και τη νέα σεζόν ο Βόλος

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:40 - 08.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:09 - 08.06.2023

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοίνωσε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον Κώστα Μπράτσο να παραμένει στον πάγκο.

Μία από τις εκπλήξεις της σεζόν που ολοκληρώθηκε, ήταν δίχως αμφιβολία ο Βόλος. Οι «Θεσσαλοί» κατάφεραν να πάρουν μέρος στο μίνι πρωτάθλημα των play offs της Super League και στο τέλος να κατακτήσουν την έκτη θέση με 40 πόντους. Ενόψει της νέας σεζόν, μπορεί να γίνουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, ωστόσο ο Κώστας Μπράτσος θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας. Κάτι βέβαια που ήταν γνωστό, όμως η «θεσσαλική» ΠΑΕ το επισημοποίησε με ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου: 

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο,.

Προπονητής παραμένει ο Κώστας Μπράτσος, έχοντας για βοηθό του τον Ισπανό Γκαρσία Μαρτίνες Κάρλος.

Προπονητής τερματοφυλάκων αναλαμβάνει ο Φίλιππος Μπολοβίνης και γυμναστής ο Τριαντάφυλλος Οικονόμου.

Αμεσος συνεργάτης του Κώστα Μπράτσου και αναλυτής παραμένει ο Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος.

Να θυμίσουμε πως σε δηλώσεις που έκανε ο Αχιλλέας Μπέος στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, αποκάλυψε πως θα γίνει ριζική ανανέωση του ρόστερ. Ο πρόεδρος του Βόλου αναφέρθηκε στον σχεδιασμό και τις αλλαγές της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Έχει ξεκινήσει ένας προγραμματισμός, μια ανανέωση. Ο Βόλος θα πάρει 15-17 καινούριους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έχουν όπως εκτιμώ την ομάδα και πάλι στην πρώτη εξάδα, εφόσον η πλειοψηφία των επιλογών αυτών «βγούνε». Λάθη θα γίνουν, αλλά όχι πάνω από 5-6. Προσέχουμε και δουλεύουμε πολύ. 

Οι συνεργάτες μου είναι από πάνω, έχουμε… απλώσει τον τραχανά και περιμένουμε να τον μαζέψουμε. Έχουμε κάνει τις επιλογές μας και περιμένουμε τις απαντήσεις για να προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση των μεταγραφών. Δεν είναι εύκολο, αυτή και η επόμενη εβδομάδα είναι πολύ σημαντικές. Ήδη ο Βόλος έχει κάνει 5 κινήσεις και συνεχίζει».

Μία από τις πρώτες μεταγραφές, ήταν αυτή στη θέση του τερματοφύλακα. Ο Βόλος έκλεισε τον 27χρονο γκολκίπερ Ιβάν Κόστιτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από το Παραλίμνι. Η ομάδα της Μαγνησίας εμπιστεύεται πολύ την αγορά της Σερβίας και κοιτάει συχνά στην Κύπρο. Ο Βόλος είχε προτεραιότητα στον προγραμματισμό του την απόκτηση ενός έμπειρου και ικανού τερματοφύλακα μετά την απομάκρυνση του Μπόρις Κλέιμαν. Ήρθε σε συμφωνία, λοιπόν, με τον Ιβάν Κόστιτς.

Ο Βόλος, παράλληλα, ανακοίνωσε και τη συνεργασία με την Admiral. Στην ανακοίνωση αναφέρεται: 

«Μία από τις κορυφαίες εταιρίες αθλητικής ένδυσης έρχεται στην ομάδα μας. H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία αθλητικών ειδών Admiral η οποία και θα «ντύνει» τον Βόλο τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Από τα πρώτα κιόλας χρόνια λειτουργίας η Admiral παρέχει ποιοτικά προϊόντα και για το λόγο αυτό γρήγορα ταυτίστηκε στη συνείδηση του κοινού ως κορυφαία εμπορική αλυσίδα αθλητικών ειδών. Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, θα δημιουργηθεί ειδικός χώρος εντός του καταστήματος της Admiral στο κέντρο του Βόλου (Δημητριάδης 118 με Τοπάλη), όπου θα διατίθενται προϊόντα της ομάδας (φανέλες, φόρμες, μπλουζάκια κτλ) και τα μέλη και οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν έκπτωση 20%. 

H ΠΑΕ Βόλος, καλωσορίζει την Admiral στην «κυανέρυθρη» οικογένεια της, με την ευχή όλων η συνεργασία αυτή να συνοδευτεί με ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες».