Νοκ άουτ βασικός εξτρέμ της Βιγιαρεάλ πριν τη μάχη με τον Παναθηναϊκό – Φόβοι για σοβαρή ζημιά

Νοκ άουτ βασικός εξτρέμ της Βιγιαρεάλ πριν τη μάχη με τον Παναθηναϊκό – Φόβοι για σοβαρή ζημιά

Γιώργος Σακελλαρίου 14:04 - 16.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:07 - 16.11.2023

Στη Βιγιαρεάλ περιμένουν τις εξετάσεις του Γέρεμι Πίνο και υπάρχει ανησυχία για ρήξη χιαστών.

Σοκ στη Βιγιαρεάλ με την έλευση του Μαρθελίνο.

Ο εξτρέμ Γέρεμι Πίνο, ο οποίος στο πρώτο ματς στο Europa League, μπήκε στο 30’, διότι τραυματίστηκε ο Ντένις Σουάρεθ, υπάρχει φόβος ότι μπορεί να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν! Σε κάθε περίπτωση, δεν θα είναι στη διάθεση του Μαρθελίνο για τον αγώνα με το «τριφύλλι» στις 30 του μήνα, ακόμα κι αν αποφύγει τα χειρότερα.

Ο 21χρονος (20/10/02) διεθνής άσος της αντιπάλου του Παναθηναϊκού, τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τετάρτης. Ο νεαρός παίκτης αποχώρησε με έντονους πόνους και αμέσως σήμανε συναγερμός για τον Μαρθελίνο και το ιατρικό τιμ. Λίγες ώρες μετά το περιστατικό, ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε σειρά ιατρικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού και όλοι στον σύλλογο βρίσκονται σε αναμονή, ελπίζοντας ότι ο παίκτης γλίτωσε τη ρήξη χιαστών.

Αν επιβεβαιωθεί, όμως, το χειρότερο σενάριο δεδομένα θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν και εκτός των άλλων θα τεθεί σε κίνδυνο και η συμμετοχή του στο Euro 2024 της Γερμανίας.

Παναθηναϊκός: Το «ταμπελάκι» που μπήκε στον Ιωαννίδη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:01 - 16.11.2023

Παναθηναϊκός: Το «ταμπελάκι» που μπήκε στον Ιωαννίδη

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι το πιο «hot» όνομα στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, με τις ενδιαφερόμενες ομάδες να έχουν μόλις αρχίσει να αποκαλύπονται. Μόνο που ο Παναθηναϊκός και ο διεθνής στράικερ έχουν άλλα σχέδια...

Το σίγουρο είναι ότι ο Πίνο δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με το «τριφύλλι». Να σημειωθεί ότι έχει φέτος δέκα συμμετοχές. Αγωνίστηκε και στους τρεις αγώνες στο Europa League, ενώ πέρσι μέτρησε 46 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με 4 γκολ κι 7 ασίστ.