Εκτός και ο Τσιλούλης για τη Λαμία - Αυτή είναι η ενδεκάδα κόντρα στην ΑΕΚ

Σωτήρης Τσιλούλης

i

© Intime

Εκτός και ο Τσιλούλης για τη Λαμία - Αυτή είναι η ενδεκάδα κόντρα στην ΑΕΚ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:25 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:37 - 24.02.2024

Ο Λεωνίδας Βόκολος δεν θα έχει ούτε τον Σωτήρη Τσιλούλη στη διάθεση του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Το απόγευμα του Σαββάτου (24/02, 19:00) η ΑΕΚ φιλοξενείται από τη Λαμία στο ΔΑΚ για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Από τη μία η Ένωση έχει πατήσει για πρώτη φορά φέτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ελληνικού πρωταθλήματος και προέρχεται από το άνετο 3-0 κόντρα στην Κηφισιά και από την άλλη η ομάδα της Φθιώτιδας προέρχεται από τον πολύτιμο βαθμό που πήρε μέσα στη Λεωφόρο (2-2 με τον Παναθηναϊκό) και θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα στους «κιτρινόμαυρους», ώστε να εξασφαλίσει την παρουσία της στην εξάδα.

Όπως έγινε γνωστό στις αρχές της εβδομάδας, η ομάδα της Φθιώτιδας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του πρώτου της σκόρερ, Καρλίτος. Και αυτό επειδή ο Ισπανός ποδοσφαιριστής έχει συμπληρώσει κάρτες και ο Λεωνίδας Βόκολος αποφάσισε να εκτίσει την ποινή του κόντρα στον Δικέφαλο. Γεγονός το οποίο προκάλεσε και μία επικοινωνιακή μάχη μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, με την «πράσινη» ΠΑΕ να προχωρά σε μία ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στα social media και την Ένωση να απαντά μέσω αναρτήσεων του Γιάννη Καραλή και του Τάσου Τσατάλη.

Τελικά ο Καρλίτος δεν θα είναι η μοναδική απουσία για τη Λαμία, αφού λίγη ώρα πριν τη σέντρα έγινε γνωστό ότι εκτός θα είναι και ο Σωτήρης Τσιλούλης, χωρίς να έχουν γίνει ακόμα γνωστές λεπτομέρειες.

Η ενδεκάδα της Λαμίας: Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Νούνιες, Τζανδάρης, Κορνέζος, Τόσιτς, Μάλτσι, Σλίβκα.