Αποκάλυψη Βόκολου: «Ο Τσιλούλης μου είπε ότι έχει υπογράψει στην ΑΕΚ, γι' αυτό δεν έπαιξε»

Σωτήρης Τσιλούλης

i

© Intime

Αποκάλυψη Βόκολου: «Ο Τσιλούλης μου είπε ότι έχει υπογράψει στην ΑΕΚ, γι' αυτό δεν έπαιξε»

Sportal newsroom 21:27 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:18 - 25.02.2024

Ο Λεωνίδας Βόκολος αποκάλυψε ότι ο Σωτήρης Τσιλούλης δεν έπαιξε στο παιχνίδι της Λαμίας με την ΑΕΚ, καθώς έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση.

Με ωραίο ποδόσφαιρο και δίχως να ζοριστεί ιδιαίτερα η ΑΕΚ πανηγύρισε τη νίκη με 3-1 επί της Λαμίας στο «Αθανάσιος Διάκος» για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League και εδραιώθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Λεωνίδας Βόκολος ήταν άκρως αποκαλυπτικός στη συνέντευξη Τύπου. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τον ξαφνικό αποκλεισμό του Σωτήρη Τσιλούλη πριν το παιχνίδι και ανέφερε τον λόγο που προχώρησε σε αυτόν.

Όπως είπε ο 53χρονος προπονητής στις δηλώσεις του, ο Τσιλούλης ενημέρωσε την ΠΑΕ την Παρασκευή πως υπέγραψε προσύμφωνο με την Ένωση, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του από το καλοκαίρι, που τελειώνει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Φθιώτιδας.

«Ο Τσιλούλης ενημέρωσε μια ημέρα πριν από το σημερινό παιχνίδι, ότι έχει υπογράψει με την ΑΕΚ. Για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε λοιπόν…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Βόκολος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν αποκλείεται να μην ξαναχρησιμοποιηθεί γενικότερα.

Όσον αφορά την τοποθέτηση του για το παιχνίδι, είπε: «Γνωρίζαμε από πριν τις δυσκολίες, ήταν ένα απαιτητικό παιχνίδι. Η ομάδα μου στάθηκε με τον καλύτερο τρόπο που μπορούσε. Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις δικές μας αδράνειες. Δεχτήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις και μία από μετάβαση της ΑΕΚ. Γνωρίζαμε πως εκεί είναι δυνατός ο αντίπαλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο δικαιούμασταν κάτι περισσότερο. Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω και δικαιούμασταν κάτι περισσότερο. Θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε μεγαλύτερο πρόβλημα στην ΑΕΚ, με μερικές φάσεις που είχαμε μπροστά από την εστία. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο και τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο».