Λαμία - Ατρόμητος: Μάχη με φόντο τον υποβιβασμό και τα playoffs στο «Αθανάσιος Διάκος»
i

Χατζηΐσαίας/©intime

Λαμία - Ατρόμητος: Μάχη με φόντο τον υποβιβασμό και τα playoffs στο «Αθανάσιος Διάκος»

Ανδρέας Σερεβέτας • 07:47 - 14.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Λαμία και Ατρόμητος θα παλέψουν για τους βαθμούς στην 18η αγωνιστική της Super League, έχοντας εκ διαμέτρου διαφορετικούς στόχους.

Η Λαμία έχασε εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική από τον ΠΑΟΚ με σκορ 3-0 και συμπλήρωσε 11 αγωνιστικές χωρίς νίκη στη Super League. Βρίσκεται στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος και χρειάζεται απεγνωσμένα βαθμούς για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Η καλή παράδοση της ομάδας από την Φθιώτιδα στο κύπελλο συνεχίστηκε μεσοβδόμαδα. Επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Καλλιθέας και με συνολικό σκορ 3-2 προκρίθηκε στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. 

Ο Σάββας Παντελίδης πήρε στην αποστολή τον Στάνκο, ο οποίος αποκτήθηκε πριν από λίγες ημέρες. Άφησε εκτός τον Γιάννη Νικοπολίδη. Ελυσε το συμβόλαιό του ο Μποάκι. Νοκ άουτ έχουν τεθεί ο Γκαραβέλης, ο Αντέτζο, ο Ασκόβσκι, ο Καραμάνος και ο Μπάμπης.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ: (4-2-3-1): Σαράνοβ – Σιμόν, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Γκοράνοβ – Τζανδάρης, Μπεχαράνο – Ρόμανιτς, Νούνιες, Ντε Βινσέντι (Μαρτίνεθ) – Βέργος. 

Ο Ατρόμητος ήρθε ισόπαλος με τη Λαμία (0-0) στο ματς του πρώτου γύρου. Την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε εύκολα με σκορ 2-0 τον Ιωνικό στο Περιστέρι και παρέμεινε κοντά στον στόχο του που είναι η είσοδος στην εξάδα της βαθμολογίας. Μεσοβδόμαδα αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό (2-2) στην ρεβάνς του κυπέλλου, έχοντας αρκετές αλλαγές στο βασικό του σχήμα. Αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι από τη διοργάνωση. 

Εξέτισε την τιμωρία του ο Γιαννιώτης. Επιστρέφει και ο Μαυρομάτης. Εκτός αποστολής έμειναν ο Κούεν, ο Κλωναρίδης, ο Σουάρεθ και ο Κιβρακίδης. 

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ: (4-3-3): Γιαννιώτης – Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Ντε Μποκ – Γκονθάλεθ, Ερλινγκμαρκ, Φριντγιόνσον – Ροτάριου, Κιάρτανσον, Ρομπάιγ. 

Το παιχνίδι διεξάγεται στις 17:00 (Cosmote Sport 1 HD) και θα το διαιτητεύσει ο Άρης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας). 

Tags: