Τρέλα στην υποδοχή της Λαμίας στο κέντρο της πόλης – Πήρε το μικρόφωνο ο Τόσιτς και τραγούδησε: «Tosic is on fire» (vid)

Λαμία

i

Λαμία/ printscreen

Τρέλα στην υποδοχή της Λαμίας στο κέντρο της πόλης – Πήρε το μικρόφωνο ο Τόσιτς και τραγούδησε: «Tosic is on fire» (vid)

Οι φίλοι της Λαμίας αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την παραμονή τους στη Super League. Την παράσταση έκλεψε ο ήρωας των Φθιωτών, Ζόραν Τόσιτς.

Από την κόλαση στον παράδεισο....! Η Λαμία άντεξε στο καμίνι της Νεάπολης το βράδυ του Σαββάτου (13/5), πήρε παλικαρίσια τον βαθμό σε ένα συγκλονιστικό ματς στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των play outs με τον Ιωνικό που έληξε 2-2 και θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στη Super League!

Ήρωας για τη Λαμία ο Ζόραν Τόσιτς. Ο 36χρονος Σέρβος αποκτήθηκε στις 26 Ιανουαρίου, έπαιξε 101' λεπτά και πέτυχε δύο γκολ που ισοδυναμούν με την παραμονή. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τεράστια καριέρα και στη Ρωσία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο 92' με τον Λεβαδειακό ισοφάρισε για την ομάδα του με υπέροχο αριστερό πλασέ κι έριξε τους Βοιωτούς. 

Ο Ιωνικός με τη σειρά του είχε πάρει Χ με 2-2 κόντρα στον ΟΦΗ και κρατούσε κι αυτός την τύχη στα χέρια του, αφού με νίκη έμενε στην κατηγορία. Στο καμίνι της Νεάπολης η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου άνοιξε το σκορ στο 30' με τον Ελευθεριάδη και στο 37' έγινε το 2-0 με γκολάρα του Κάνιας. Ο Ιωνικός έδειχνε ότι θα σώσει την κατηγορία, αλλά η Λαμία κι ο Τόσιτς δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Ο Σέρβος μπήκε στο 46' και στο 53' είδε τον Νούνιες να μειώνει σε 2-1. Στο 72' με τρομερή εκτέλεση φάουλ ο Τόσιτς νίκησε τον Χουτεσιώτη, ισοφάρισε σε 2-2, πανηγύρισε με Siu α λα Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ ανάμεσα στις δύο ομάδες με το τελευταίο σφύριγμα του Διαμαντόπουλου. Έτσι, κράτησε την ομάδα του στα σαλόνια της Super League, με τους ποδοσφαιριστές του Ιωνικού να είναι απαρηγόρητοι στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό που αντίκρυσαν οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας στην επιστροφή τους ήταν απίστευτο. Εκατοντάδες φίλοι της ομάδας βγήκαν στο δρόμο προκειμένου να χειροκροτήσουν και να συγχαρούν τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία αλλά και την διοίκηση του συλλόγου για την παραμονή τους στη Super League. Έκαναν τη νύχτα μέρα έκαναν λίγο πριν τις 3:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (14/5). Καπνογόνα, μουσική και συνθήματα περιείχε η γιορτή. 

Την παράσταση έκλεψε ο Ζόραν Τόσιτς, ο ήρωας της Λαμίας. Ο Σέρβος πήρε το μικρόφωνο κι άρχισε να τραγουδά «Tosic is on fire» και φυσικά οι φίλαθλοι της ομάδας συνέχισαν στο ρυθμό του.