Λαμία: «Ο νόμος είναι αυστηρός - Στηρίζουμε την ομάδα μας μόνο με τη φωνή μας»

Οι φίλαθλοι της Λαμίας

i

© Intime

Λαμία: «Ο νόμος είναι αυστηρός - Στηρίζουμε την ομάδα μας μόνο με τη φωνή μας»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:05 - 23.02.2024

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ζήτησε από τους οπαδούς της να είναι προσεκτικοί κόντρα στην ΑΕΚ, εξέδωσε η Λαμία.

Η Λαμία θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες της, αντιμετωπίζοντας εντός έδρας την ΑΕΚ. Ο κόσμος των Φθιωτών ετοιμάζεται να επιστρέψει στο γήπεδό και η ΠΑΕ τον προέτρεψε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, με αφορμή και τον νέο αθλητικό νόμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας:

«Οι φίλαθλοί μας επιστρέφουν στο γήπεδο!

Ιδιαίτερη προσοχή σε όλους!

Ο νέος νόμος είναι πολύ αυστηρός, προβλέποντας «βαριές» ποινές, άμεσα εφαρμόσιμες, οι οποίες φτάνουν μέχρι και εκ νέου απαγόρευση εισόδου των φιλάθλων στο γήπεδο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά το άναμμα και η ρίψη πυρσών, κροτίδων, καπνογόνων, φωτοβολίδων και πάσης φύσεως βεγγαλικών. Απαγορεύεται, επίσης, η ρίψη μπουκαλιών και αντικειμένων, η χρήση λέιζερ, τα πανό με πολιτικά και υβριστικά μηνύματα. Ακόμα και ένα μεμονωμένο περιστατικό αρκεί για να κλείσει ξανά το γήπεδο στο αμέσως επόμενο εντός έδρας παιχνίδι.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17.00 και λόγω των αυστηρών ελέγχων που θα διενεργηθούν, οι φίλαθλοι κάτοχοι εισιτηρίων της συγκεκριμένης αναμέτρησης, καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα, προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός, ταλαιπωρία και καθυστέρηση της πρόσβασης τους στις κερκίδες, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλότητα.

Με το νέο νόμο όποιος φίλαθλος δεν διαθέτει ονομαστικό εισιτήριο όχι απλά δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο, αλλά του επιβάλλεται και πρόστιμο 500 ευρώ από την Αστυνομία. Στον έλεγχο ταυτοπροσωπίας σε περίπτωση που βρεθεί φίλαθλος με εισιτήριο σε άλλο όνομα, τόσο ο κάτοχος, όσο κι ο δικαιούχος θα τιμωρούνται με πρόστιμο δεκαπλάσιο της αξίας του εκάστοτε εισιτηρίου, θα επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα, ενώ η ΠΑΕ θα τιμωρείται με κλείσιμο της θύρας, όπου έγινε η παράβαση.

ΑΕΚ για το ματς με τη Λαμία: «Να μην προσπαθήσει κανείς να προσεγγίσει το γήπεδο»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:50 - 23.02.2024

ΑΕΚ για το ματς με τη Λαμία: «Να μην προσπαθήσει κανείς να προσεγγίσει το γήπεδο»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με νέα ανακοίνωση προειδοποιεί τους φιλάθλους της να μην προσπαθήσουν να πάνε στο «Αθανάσιος Διάκος» για τον αγώνα με τη Λαμία στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League.

Μάλιστα εκδόθηκε χθες Πέμπτη (22/2) υπουργική απόφαση κατόπιν εισήγησης της αρμόδιας αστυνομικής διεύθυνσης, σύμφωνα με την οποία απαγορεύονται η οργανωμένη και η μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ΑΕΚ στην Λαμία. Επιπλέον η υπουργική απόφαση απαγορεύει και την διάθεση εισιτηρίων σε φιλάθλους της ΑΕΚ!

Στηρίζουμε την ομάδα μας μόνο με τη φωνή μας!»