ΛΑΜΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3

LIVE ΛΑΜΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3

Sportal newsroom 15:40 - 19.02.2023 / Ανανεώθηκε: 17:59 - 19.02.2023

Παρακολουθήστε από το Sportal της εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στη Λαμία και τον Ολυμπιακό για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Δ. Βερβελες: ήταν Ολυμπιακός και "καθάρισε" εύκολα στη Λαμία. 0-3 με τρία δοκάρια, έδειξε αποφασισμένος να μην μπλέξει και τα κατάφερε! Πηγαίνει τώρα άνετος να προετοιμαστεί για το ντέρμπι των αιωνίων, το Σάββατο στο Καραϊσκάκη. Όπως είπε και ο Μίτσελ: "Τώρα έχουμε αγωνία και θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το ντέρμπι". Καλή συνέχεια σε όλους!

Δ. Βερβελές: Γκολάρα του Μπιέλ και 0-3, μετά από μαγική ασίστ του Ελ Αραμπί. Φοβερή συνεργασία και όλα τέλειωσαν στη Λαμία για τον Ολυμπιακό!

Δ. Βερβελές: Και τρίτο δοκάρι ο Ολυμπιακός με τον Μπακαμπού στο 77'. Μπορεί να μην μπήκε καλά στο ματς, αλλά με 0-2 και τρία δοκάρια, δεν το λες και άσχημη εικόνα...

Δ. Βερβελές: "Σβήνει" το ματς ο Ολυμπιακός, δείχνει να μην μπορεί να αντιδράσει η Λαμία για την ώρα.

Δ. Βερβελές: Με ενοχλήσεις γίνεται αλλαγή ο Παπασταθόπουλος, εκτός και ο Φορτούνης. Ντόη και Βαλμπουενά στη θέση τους, για την καλύτερη δυνατή διαχείριση του 0-2 στη συνέχεια...

Δ. Βερβελές: Να η λύση με μαγική ασίστ του Κανός! Ο Μπακαμπού στην πλάτη της άμυνας κινείται έξοχα και κάνει το 0-2... Ένα ακόμη γκολ από τον Μπακαμπού που δικαιώνει τον Μίτσελ για την επιλογή του ως βασικού φορ!

  • Ο Μπακαμπού μπορεί να έχασε μεγάλη ευκαιρία νωρίτερα, όμως τελικά έκανε το 0-2 με ωραίο πλασέ.

Δ. Βερβελές: Ο Ολυμπιακός έχει το 1-0, αλλά όσο δεν "καθαρίζει" το ματς, θα φλερτάρει με άγχος και αγωνία. Δεν είναι και ο... μετρ στο να κρατάει αποτελέσματα φέτος

Δ. Βερβελές: Αρχή δευτέρου ημιχρόνου χωρίς αλλαγή από τον Μίτσελ, προφανώς και ικανοποιημένος από το 0-1 στο τέλος του πρώτου μέρους.

Δ. Βερβελές: Tέλος πρώτου ημιχρόνου. Ανέβασε ένταση στο τελευταίο δεκάλεπτο και δικαιώθηκε ο Ολυμπιακός. Δύο δοκάρια με Χουάνγκ, Κανός, ένα γκολ από τον Σαμασέκου, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει...

  • Ημίχρονο στη Λαμία

Δ. Βερβελές: Να η λύση από τον Σαμασέκου! Με ωραία προσπάθεια και σουτ, στο 44', έκανε το 0-1 ο Ολυμπιακός, στο ιδανικότερο σημείο ήρθε αυτό το τέρμα!

  • Μετά τα δοκάρια ο Ολυμπιακός άνοιξε τον σκορ με τον Σαμασέκου

Δ. Βερβελές: Τα έχει όλα ο φετινός Ολυμπιακός, έχει και την γκίνια του. Νέο δοκάρι στο 43' με τον Κανός, δεν είναι η ημέρα του και όσο θα περνά ο χρόνος, θα μεγαλώνει το άγχος του.

Δ. Βερβελές: Ξανά άτυχος ο Χουάνγκ που στο 35' μετά από δικό του κλέψιμο και σουτ, στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει στη φάση Γκαραβέλη. Πιέζει ο Ολυμπιακός, θέλει το γκολ...

  • Ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει «ανακάμψει» μετά την αρχική επιθετικότητα των γηπεδούχων και ψάχνει το γκολ

Δ. Βερβελές: Και, όμως, χάνεται! Το είδαμε και αυτό... Τριπλή ευκαιρία στο 22' με Φορτούνη και Μπακαμπού να βλέπουν τον Κορνέζο να κόβει στη γραμμή και στη συνέχεια τον Γκαραβέλη να μπλοκάρει την κεφαλιά του Κανός...

Δ. Βερβελές: Ένα τέταρτο στη Λαμία, πολλά τα παράπονα του Μίτσελ. Δεν έχει μπει καλά ο Ολυμπιακός που αναζητεί τρόπο να δημιουργήσει ευκαιρίες...

  • Πιο δυναμικά έχει μπει η Λαμία στο πρώτο ημίχρονο, την ώρα που ο Ολυμπιακός προσπαθεί μάταια να επιτεθεί κυρίως από την μεριά του Κανός.

Δ. Βερβελές: Τι είχες Γκάρι, τι είχα πάντα. Ενοχλήσεις με το "καλημέρα" και όπως φαίνεται ο Μπιέλ θα περάσει σύντομα στη θέση του... Στο δε δοκάρι του Τζανδάρη, από κόρνερ του Ολυμπιακού, δεν βρέθηκε κανείς σε 80 μέτρα να κόψει τους γηπεδούχους.

  • Δοκάρι για τη Λαμία όμως ως μη γενόμενη φάση για οφσάιντ
  • Ξεκίνησε το παιχνίδι
  • Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων από τον φονικό σεισμό στην Τουρκία

Δ. Βερβελές: Ξεκάθαρα είναι τα πράγματα, αν ο Ολυμπιακός θέλει να παραμείνει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. μπαίνει και "καθαρίζει" το ματς στη Λαμία. Χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα, έχει ενδιαφέρον να δούμε την εικόνα της ομάδας χωρίς δύο από τους βασικότερους παίκτες της φέτος. Τον Χάμες και τον Εμβιλά. Τραυματίας ο πρώτος, τιμωρημένος ο δεύτερος...

  • Τζολάκης, Αραμπί, Ανδρούτσος, Μασούρας, Μπιέλ, Κασάμι, Βαλμπουενά, Ρέαμπτσουκ και Ντόη οι εναλλακτικές λύσεις του Μίτσελ.
  • Νικοπολίδης, Σαραμαντάς, Παπαδόπουλος, Σλίβκα, Νούνιες, Καραμάνος, Ασκόφσκι, Ντε Βινσέντι και Μανούσος οι επιλογές του Βόκολου από τον πάγκο.
  • Η 11άδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ροντινέι, Ραμόν, Ίνμπομ Χουάνγκ, Σαμασέκου, Φορτούνης, Κανός, Γκάρι Ροντρίγκες, Μπακαμπού.
  • Η 11άδα της Λαμίας: Γκαραβέλης, Αμπάντα, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Στάν κο, Τζανδάρης, Ρόμανιτς, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ, Βέργος.
  • Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Λαμίας, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, θα βρίσκεται στη διάθεση του Λεωνίδα Βόκολου για το ματς με τον Ολυμπιακό.
  • Αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική στο «Αθανάσιος Διάκος». Κομβικό ματς βαθμολογικά για Λαμία και Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι «καίγονται» για αποτέλεσμα καθώς δίνουν σκληρή μάχη παραμονής. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν οπωσδήποτε τρίποντο προκειμένου να διατηρηθούν σε τροχιά κορυφής, λίγες μέρες πριν υποδεχθούν τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκού στο ντέρμπι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».