Τι γίνεται αν αναβληθεί το Λαμία - ΠΑΟΚ λόγω της έντονης χιονόπτωσης
i

Λαμία - ΠΑΟΚ/©Intime

Τι γίνεται αν αναβληθεί το Λαμία - ΠΑΟΚ λόγω της έντονης χιονόπτωσης

Κώστας Τόπας 13:22 - 09.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:22 - 09.02.2023

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» βρίσκεται στον «αέρα» λόγω της έντονης χιονόπτωσης. Τι γίνεται εάν αναβληθεί το παιχνίδι.

Ο αγώνας μεταξύ Λαμίας και ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα της Πέμπτης (09/02, 18:30). Δεδομένου των άσχημων καιρικών συνθηκών, καθώς στην πόλη της Φθιώτιδας, χιονίζει έντονα τις τελευταίες ώρες με αποτέλεσμα το ΔΑΚ Λαμίας να έχει καλυφθεί με χιόνι είναι πολύ πιθανό ο αγώνας να αναβληθεί.

Ωστόσο, αν δεν υπάρξει κάποια απόφαση από την ΕΠΟ περί αναβολής, πριν από την σέντρα, τότε ο διαιτητής (Τάσος Σιδηρόπουλος) και οι δύο ομάδες θα πρέπει να βρεθούν κανονικά στο «Αθανάσιος Διάκος». Εκεί, ο ρέφερι θα εξετάσει τον αγωνιστικό χώρο και θα αποφασίσει για τη διεξαγωγή ή μη του ημιτελικού.

Σε περίπτωση αναβολής, τότε ο αγώνας μετατίθεται για την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 18:30.

«Αγώνας που αναβάλλεται ή διακόπτεται από τον διαιτητή του αγώνα, εξ αιτίας των καιρικών συνθηκών, διεξάγεται υποχρεωτικά την επόμενη ημέρα, στο ίδιο γήπεδο και την ίδια ώρα, χωρίς άλλη ειδοποίηση των ομάδων, οι οποίες υποχρεούνται να εμφανισθούν για την διεξαγωγή ή συνέχιση του αγώνα. Οι μετακινούμενες ομάδες είναι υποχρεωμένες να παραμείνουν στον τόπο της διεξαγωγής του αγώνα».

Το συγκεκριμένο σενάριο συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, μιας και οι δύο ομάδες αγωνίζονται τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου για τη Stoiximan Super League, ήτοι περισσότερες από 48 ώρες μετά από τη διεξαγωγή της μεταξύ τους αναμέτρησης για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet.

Tags: