Παραιτήθηκε από τη Λαμία ο Παντελίδης
i

Σάββας Παντελίδης / © Intime

Παραιτήθηκε από τη Λαμία ο Παντελίδης

Sportal newsroom 20:20 - 13.02.2023 / Ανανεώθηκε: 22:38 - 13.02.2023

Ο Σάββας Παντελίδης υπέβαλλε την παραίτησή του από την ομάδα της Λαμίας.

Η ήττα της Λαμίας από τον ΟΦΗ ήταν ο τελευταίος αγώνα του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της ομάδας της Φθιώτιδας. Ο ίδιος είχε προαναγγείλει εξελίξεις στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τους Κρητικούς.

Ο Σάββας Παντελίδης γνωστοποίησε στη συνέντευξη τύπου του ματς ότι αποχωρεί από την ομάδα της Λαμίας. Ο Έλληνας προπονητής σημείωσε ότι είχε μία συζήτηση με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου και αποφασίστηκε από κοινού ότι θα ήταν καλύτερο να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους.

Ο Σάββας Παντελίδης ανέλαβε τη Λαμία τον Νοέμβριο αντί του Τζιανλούκα Φέστα. Με τον Έλληνα προπονητή στον πάγκο, η Λαμία έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Novibet αλλά στο πρωτάθλημα δεν είχε νίκη με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογία.

«Μετά το τέλος της σημερινής αναμέτρησης στο ΔΑΚ “Αθ. Διάκος” και την ήττα της ομάδας μας από τον ΟΦΗ, η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 και ο προπονητής Σάββας Παντελίδης, ύστερα από συζήτηση, από κοινού συμφώνησαν στην λύση της συνεργασίας τους. 

Η ΠΑΕ Λαμία τον ευχαριστεί για την συνεργασία όπως επίσης και τους άμεσους συνεργάτες του, Άκη Βάβαλη, Περικλή Παπαπαναγή και Θωμά Γιαννιτόπουλο και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους και την προσωπική τους ζωή», ανέφερε η ανακοίνωση της Λαμίας.