Με εξαιρετικό Μούλα και ντεμπούτο Καρλίτος η Λαμία πήρε τη νίκη στο φιλικό με τον Αστέρα Σταυρού
i

© Intime

Με εξαιρετικό Μούλα και ντεμπούτο Καρλίτος η Λαμία πήρε τη νίκη στο φιλικό με τον Αστέρα Σταυρού

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:17 - 06.08.2023

Έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Μούλα, η Λαμία επικράτησε του Αστέρα Σταυρού στη μεταξύ τους αναμέτρηση (2-0). Στο παιχνίδι αγωνίστηκε και ο Καρλίτος, ο οποίος πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του.

Η Λαμία επικράτησε στη φιλική αναμέτρηση που έδωσε με τον Αστέρα Σταυρού (2-0), έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Άλεξ Μούλα. Ο Ισπανός ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα, χαρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την επικράτηση στον σύλλογο του. Στο ίδιο παιχνίδι, ο Καρλίτος πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο με την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, δείχνοντας πολύ καλά δείγματα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυναμικά στο πρώτο 45λεπτο και μόλις στο 3' είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, με τον Καρλίτος. Ακολούθησε ένα ημίχρονο στο οποίο η ομάδα της Φθιώτιδας κυριαρχούσε και στο οποίο ο Ισπανός είχε συμμετοχή σχεδόν σε όλες τις φάσεις της ομάδας του.

Τελικά το γκολ ήρθε στο 51ο λεπτό, όταν ο Σιμόν έκανε τη σέντρα και ο Μούλα με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 1-0. Ακολούθησε ο Βασίλης Κοντίκος, οποίος στο 78' έκανε υπέροχη ενέργεια και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Λαμία: Χατζηεμμανουήλ, Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Τζανδάρης, Νούνιεζ, Καρλίτος, Λόνγκο Τσιλούλης, Μαρτίνεθ

Στο β' μέρος έπαιξαν οι: Χατζηεμμανουήλ, Σιμόν, Σαραμαντάς (Τερεζίου 73'), Παπαδόπουλος (Λαμπρόπουλος 61'), Πάβλοβετς, Στάνκο, Σλίβκα, Ακούνια, Μάλτσι, Τσούκαλος, Μουλά (Κοντονίκος 73').

Αστέρας Σταυρού: Σίψας, Λάππας, Κουδουνάς, Μόσχος, Μαλισσόβας, Ακασού, Αργύρης, Αντωνόπουλος, Κακκάβας, Αλεξίου, Παρλάντζας