Τέλος και επίσημα ο Λονγκό από τη Λαμία

Ο Σαμουέλ Λόνγκο

i

© Intime

Τέλος και επίσημα ο Λονγκό από τη Λαμία

Γιάννης Λιβανός • 16:07 - 30.01.2024

Εδώ και αρκετό καιρό ο Σαμουέλε Λονγκό ήταν εκτός πλάνων στη Λαμία και σήμερα (30/01) η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον παίκτη.

Φινάλε για τον Λονγκό στη Λαμία! Ο Βόκολος δεν υπολόγιζε τον Ιταλό φορ εδώ και περίπου έναν μήνα και έτσι οι δύο πλευρές συμφώνησαν να τερματίσουν τη συνεργασία τους.

Ο 32χρονος στράικερ πρόλαβε να αγωνιστεί σε μόλις 12 ματς, πετυχαίνοντας μονάχα ένα τέρμα, ενώ μοίρασε και δύο τελικές πάσες σε όλες τις διοργανώσεις. Υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα από την Ισπανία που θέλουν τον παίκτη κοντά στο να συνεχίσει εκεί την καριέρα του και μάλιστα υπάρχει και το όνομα μιας ομάδας (Πονφεραντίνα), που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σαμουέλε Λονγκό. Ο 32χρονος Ιταλός επιθετικός ήρθε στην ομάδα μας τον Ιούλιο του 2023, καταγράφοντας 12 συμμετοχές με τη φανέλα του συλλόγου σε όλες τις διοργανώσεις. Η ΠΑΕ Λαμία τον ευχαριστεί για την μέχρι σήμερα συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στη καριέρα του!».