Σύνδεσμος φιλάθλων της Λάτσιο κάνει επίτιμο μέλος του τον Τέιλορ που άφησε αδικημένη τη Ρόμα στον τελικό του Europa League

Άντονι Τέιλορ

i

©Intime

Σύνδεσμος φιλάθλων της Λάτσιο κάνει επίτιμο μέλος του τον Τέιλορ που άφησε αδικημένη τη Ρόμα στον τελικό του Europa League

Κώστας Τσιακλής 20:57 - 06.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:00 - 06.06.2023

Ένας σύνδεσμος φιλάθλων της Λάτσιο θέλει να τιμήσει τον Άντονι Τέιλορ για τα σφυρίγματα εναντίον της Ρόμα στον τελικό του Europa League και τον κάνει επίτιμο μέλος του.

Η Ρόμα ήταν έξαλλη με τη διαιτησία του Άντονι Τέιλορ στον τελικό του Europa League και έτσι ένας σύνδεσμος οπαδών της Λάτσιο αποφάσισε να κάνει τον Άγγλο διαιτητή επίτιμο μέλος.

Οι οπαδοί της Ρόμα αλλά και ο προπονητής της ομάδας, Ζοσέ Μουρίνιο, ήταν έξαλλοι με τις αποφάσεις του Άντονι Τέιλορ στον τελικό του Europa League απέναντι στη Σεβίλλη. Μάλιστα τόσο οι φίλοι της ομάδας, όσο και ο Πορτογάλος τεχνικός ξέφυγαν με τη συμπεριφορά τους και προκάλεσαν διάφορες εντάσεις γύρω από το πρόσωπο του Άγγλου ρέφερι.

Αυτό το γεγονός άφησε ιδιαίτερα χαρούμενους τους οπαδούς του αντίπαλου δέους της Ρόμα, δηλαδή αυτούς της Λάτσιο. Ο σύνδεσμος φιλάθλων του συλλόγου με έδρα την Πομέτσια αποφάσισε να συγχαρεί τον Τέιλορ για τη διαιτησία του, δίνοντας του μάλιστα θέση επίτιμου μέλους στο σύνδεσμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδέσμου: «Εκτός από τις εργασίες που έχουν ήδη σημειωθεί, δηλαδή την έγκριση των λογαριασμών του συλλόγου για τη σεζόν 2022-23 και την επιβεβαίωση των ρυθμίσεων μέλους για τη σεζόν 2023-24, σύμφωνα με τις ρητές επιθυμίες των μελών μας, θα επεκτείνουμε μια τιμητική ιδιότητα μέλους στον Άντονι Τέιλορ».

Από την άλλη πάντως, η Corriere dello Sport αναφέρει πως η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου (UEFA) έχει ξεκινήσει έρευνα για τις αποφάσεις του Άγγλου διαιτητή. Ο Τέιλορ στον τελικό έβγαλε 14 κίτρινες κάρτες και δεν έδωσε πέναλτι για τη Ρόμα, σε χέρι ενός παίκτη της Σεβίλλης. Ο αγώνας είχε πολλές διακοπές, με τους ανθρώπους των δύο συλλόγων να έχουν παράπονα σε κάθε φάση.

Η αναφορά του ιταλικού μέσου λοιπόν υποστηρίζει πως ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτητών της UEFA, Ρομπέρτο Ροζέτι, δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα του Τέιλορ. Μάλιστα λέγεται πως μπορεί ακόμα και να αποκλειστεί από αγώνες τέτοιου μεγέθους.

Υπενθυμίζουμε και τις δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο μετά το τέλος του αγώνα. «Ήταν ένα έντονο, δυνατό ματς, αλλά με έναν διαιτητή που έμοιαζε… Ισπανός. Η αδικία φάνηκε όταν δεν απέβαλε τον Έρικ Λαμέλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ας ελπίσουμε πως όταν σφυρίξει ξανά δεν θα κάνει τις ίδιες βλακείες. Είμαστε νεκροί ψυχολογικά γιατί θεωρούμε πως ήταν μια άδικη ήττα και πολλές αμφισβητούμενες φάσεις».