Λάζετιτς: «Ξεχωρίζω μόνο τον Γιόβετιτς, βάσει τίτλων δεν πρέπει να βγούμε στο γήπεδο»
i

© prtscr

Λάζετιτς: «Ξεχωρίζω μόνο τον Γιόβετιτς, βάσει τίτλων δεν πρέπει να βγούμε στο γήπεδο»

Sportal newsroom 21:57 - 04.10.2023

Ο τεχνικός της Μπάτσκα Τόπολα, Ζάρκο Λάζετιτς, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού αγώνα της ομάδας του με τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στον Στέβαν Γιόβετιτς, αλλά και στην εμπειρία των «ερυθρόλευκων».

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπάτσκα Τόπολα για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, ο τεχνικός της σερβικής ομάδας, Ζάρκο Λάζετιτς, μίλησε για τον Στέβαν Γιόβετιτις, ενώ στάθηκε και στην εμπειρία των Πειραιωτών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ και αυτό με τον Ολυμπιακό: «Το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ μπορεί να το δει κανείς από δύο οπτικές γωνίες, είμαστε δυσαρεστημένοι με την ήττα, αλλά πήραμε απαντήσεις από την άλλη πλευρά. Ο παίκτης δίπλα μου (Κάλουσιτς) είπε: «Αφεντικό, είδαμε τώρα ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε». Αυτό είναι το κύριο μάθημα που μάθαμε τώρα. Πίστευα και πριν ότι μπορούσαμε. Τι παιχνίδι θα ήθελα αύριο; Αμυντικά, εξίσου συμπαγές και οργανωμένο όπως κόντρα στη Γουέστ Χαμ, από την άλλη επιθετικά πιο δυνατό, οργανωμένο και "δολοφονικό" όσο το δυνατόν, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Αυτές είναι κάποιες προϋποθέσεις για να πάρουμε αποτέλεσμα».

Για την παρουσία στο Europa League: «Ελπίζω το ματς με τον Ολυμπιακό να μην είναι τόσο επιτυχημένο όσο τα τρία προηγούμενα, αλλά ακόμα πιο πολύ. Πρόκειται για μια ιστορική επιτυχία. Όταν μπαίνεις στην πόλη, υπάρχουν παντού σημαίες του Europa League. Είναι τιμή, χαρά και υποχρέωσή μας να είμαστε στο επίπεδο. Δεν θα μιλούσα για τακτική, γιατί υπάρχουν Έλληνες συνάδελφοι εδώ, θα παίξουμε όλα τα δυνατά σχήματα για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Για τον Γιόβετιτς: «Πρέπει να πω ότι ξεχωρίζω μόνο τον Στέβαν Γιόβετιτς, ήταν ο αγαπημένος μου συμπαίκτης, ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες από αυτό το κλίμα και ένας από τους καλύτερους ανθρώπους από τον κόσμο του ποδοσφαίρου που γνωρίζω, του δίνω ιδιαίτερη σημασία. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ ποιότητα, παρακολουθήσαμε όλους τους αγώνες. Αν κοιτάξουμε την εμπειρία, τα τρόπαια, δεν πρέπει να βγούμε εκεί έξω. Κάθε αγώνας είναι 11 προς 11, δεν μπορούμε να αγοράσουμε εμπειρία, τη συλλέγουμε τώρα. 

Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, είναι ο πιο επικίνδυνος με την μπάλα στην οργάνωση της επίθεσης, χρησιμοποιείται στο πρωτάθλημά του για να παίζει κόντρα στη χαμηλή ζώνη, έχει πάντα την κατοχή της μπάλας, πολλές ενέργειες, σουτ στο τέρμα. , παίκτες που δημιουργούν πλεόνασμα στο παιχνίδι, ένας εναντίον ενός και δύο εναντίον ενός . Θα προσπαθήσουμε να τους κρατήσουμε μακριά από το γκολ και να πάρουμε μια ευκαιρία και ένα καλό αποτέλεσμα».