Λεβαντόφσκι για το «ευχαριστώ» της Μπαρτσελόνα στους Ρώσους οπαδούς: «Έμεινα έκπληκτος, ξέρω ότι η ομάδα θα λάβει μέτρα»

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

i

Photo by Eric Verhoeven/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

Λεβαντόφσκι για το «ευχαριστώ» της Μπαρτσελόνα στους Ρώσους οπαδούς: «Έμεινα έκπληκτος, ξέρω ότι η ομάδα θα λάβει μέτρα»

Sportal newsroom 21:02 - 21.05.2023

Ο Ρόμπερτ Λεαντόφσκι μέσω ενός πολωνικού Μέσου έδειξε την έκπληξή του για το «ευχαριστώ» της Μπαρτσελόνας προς τους Ρώσους οπαδούς της.

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το βίντεο του Αλεχάντρο Μπαλντέ και του Σέρχι Ρομπέρτο που λένε «ευχαριστώ» στους Ρώσους οπαδούς της, μιλώντας μάλιστα στα ρώσικα. Ως αποτέλεσμα αυτού δύο ουκρανικές ομάδες, η Ντιναμό Κιέβου και η Σαχτάρ Ντόνετσκ επιτέθηκαν στους «μπλαουγκράνα».

Ο επιθετικός της ομάδας της Βαρκελώνης, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, εδώ και καιρό έχει δείξει τη θέση του κατά της Ρωσίας και το έκανε ακόμα πιο σαφές με δηλώσεις του σε ένα πολωνικό Μέσο. Ο Πολωνός φορ αναφέρθηκε στο θέμα αυτό, λέγοντας πως έχει μείνει έκπληκτος. Τόνισε δε ότι η Μπαρτσελόνα δεν χειρίστηκε καλά την υπόθεση. 

«Έμαθα σχετικά με αυτό το βίντεο μετά από λίγη ώρα. Να το θέσω ήπια. Ήμουν πολύ έκπληκτος. Ρώτησα την ομάδα γι' αυτή την κατάσταση και γνωρίζω ότι δεν ήταν η επίσημη θέση της, αλλά μια δήλωση που έγινε κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με τα Μέσα που έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα της La Liga.

Σε καταστάσεις σαν αυτή, συχνά δε ξέρεις ακόμα και σε ποιον μιλάς. Αυτό φυσικά δεν αποτελεί δικαιολογία, γιατί ξεκάθαρα δεν το πρόσεξαν και σαν αποτέλεσμα κατέληξε πολύ άσχημα. Την ίδια στιγμή, από όσο ξέρω, η ομάδα σκοπεύει να λάβει δράσεις για τη συγκεκριμένη κατάσταση που δημιουργήθηκε»