Ο Κούτρης με γκολάρα χάρισε τη νίκη στην Πογκόν (vid)

Ο Κούτρης με γκολάρα χάρισε τη νίκη στην Πογκόν (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:12 - 07.05.2024 / Ανανεώθηκε: 23:04 - 19.05.2024

Ο Λεονάρντο Κούτρης με ασύλληπτη γκολάρα χάρισε τη νίκη στην Πογκόν επί της Πούσζτζα με 1-0.

Ο Λεονάρντο Κούτρης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην νίκη της Πογκόν επί της Πούσζτζα, για την 31η αγωνιστική του Πολωνικού πρωταθλήματος, καθώς πέτυχε το μοναδικό τέρμα του παιχνιδιού (1-0).

Στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής κοντρόλαρε υπέροχα με το στήθος και με μονοκόμματο σουτ έστειλε τη μπάλα στη γωνία της αντίπαλης εστίας για το 1-0 της Πογκόν.

Τη φετινή σεζόν με την φανέλα της πολωνικής ομάδας ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα και του Ολυμπιακού μετράει 40 συμμετοχές, με απολογισμό 1 γκολ και 3 ασίστ.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Κούτρη έμεινε ζωντανή στην «μάχη» για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, καθώς βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 51 βαθμούς.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κούτρης: «Πέρασα δυσκολίες στην Ελλάδα κι έψαχνα μία αλλαγή»

Ο Λεονάρντο Κούτρης μίλησε στα ΜΜΕ της Πολωνίας και μεταξύ άλλων στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην Ελλάδα.

«Ήταν κάτι που χρειαζόμουν γιατί οι έξι τελευταίοι μήνες προτού έρθω στην Πόγκον ήταν πραγματικά δύσκολοι για μένα. Είχα προβλήματα στον Ολυμπιακό και έψαχνα για μία αλλαγή. Έτσι ήρθε η πρόταση της Πόγκον και σώθηκα. 

Αγαπώ το Στσέτσιν από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ. Αγαπώ την ομάδα και τους ανθρώπους της. Όλοι εδώ σε κάνουν να αισθανθείς σημαντικός και βγάζουν την καλύτερη εκδοχή μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέλεξα την Πόγκον. Η πρώτη χρονιά μου ήταν καλή, αλλά όχι τέλεια. Ξέρω πως μπορώ να πάω ακόμα καλύτερα.

Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος μετά από κάθε προπόνηση και να καταφέρω περισσότερα ως ποδοσφαιριστής, αλλά και με την Πόγκον. Αυτό είναι το μότο της ζωής μου. Ακόμη και όταν ήμουν παιδί έδινα το 100% σε κάθε προπόνηση για να γίνω καλύτερος. Αυτό έκανα και θα συνεχίσω να κάνω βελτιώνοντας κάθε πλευρά του παιχνιδιού μου».