Ένταση στη προπόνηση της Λίβερπουλ με Σαλάχ και Τσιμίκα (vid)
i

Κώστας Τσιμίκας - Μοχάμεντ Σαλάχ/©PrtScr

Ένταση στη προπόνηση της Λίβερπουλ με Σαλάχ και Τσιμίκα (vid)

Κώστας Τόπας 15:47 - 12.12.2022

Μοχάμεντ Σαλάχ και Κώστας Τσιμίκας είχαν μια μικρή αψιμαχία κατά τη διάρκεια της προπόνηση της Λίβερπουλ.

Κώστας Τσιμίκας και Μοχάμεντ Σαλάχ διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδων. Η φιλία τους δημιουργήθηκε από την πρώτη ημέρα που ο Έλληνας μπακ φόρεσε τη φανέλα της Λίβερπουλ. Ωστόσο, πολλές φορές οι φιλίες περνάνε από χίλια κύματα...

Την Κυριακή (11/12) στην προπόνηση των «Reds» τα νεύρα άναψαν και οι δυο τους έστω και για λίγο ξέχασαν τη συμπάθεια που τρέφει ο ένας για τον άλλον. Οι δύο ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ ήρθαν σε αντιπαράθεση για μία λάθος πάσα.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν δημοσιεύματα στο Νησί. Συγκεκριμένα, ο Μοχάμεντ Σαλάχ θεώρησε ότι ο Κώστας Τσιμίκας του έκανε σκόπιμα μία κακή μπαλιά κατά τη διάρκεια ενός rondo (άσκησης μεταξύ των παικτών, οι οι οποίοι σχηματίζουν έναν κύκλο και ανταλλάσσουν γρήγορα πάσες).

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο «Φαραώ» να εκνευριστεί και να φωνάξει στον «Greek Scouser». «Δεν έπρεπε να κάνεις πάσα πού να με βάλει μέσα (στη μέση του κύκλου) φίλε, απλά πάσαρε κανονικά!», του είπε χαρακτηριστικά με τον Τσιμίκα να του απαντάει, λέγοντας: «Εσύ προσπάθησες να με βάλεις μέσα φίλε!». Επειτα ο Σαλάχ του είπε «όχι» και το επεισόδιο έληξε, με τα χαμόγελα να επιστρέφουν στα πρόσωπά τους.