Μετά από οκτώ χρόνια η Λίβερπουλ αυξάνει την τιμή των εισιτηρίων στο «Άνφιλντ»

Λίβερπουλ

i

©Photo by Charlie Crowhurst/Getty Images

Μετά από οκτώ χρόνια η Λίβερπουλ αυξάνει την τιμή των εισιτηρίων στο «Άνφιλντ»

Κώστας Τόπας 19:45 - 14.03.2023

Μετά από οκτώ χρόνια χωρίς αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων και στα διαρκείας, η Λίβερπουλ θα τις αυξήσει για τη νέα σεζόν. Μια μικρή επανάσταση για τον αγγλικό σύλλογο πολύ προσκολλημένος στις λαϊκές του ρίζες.

Γνωρίζοντας την ήττα στο «Άνφιλντ» από την Ρεάλ Μαδρίτης με 5-2 , η Λίβερπουλ θα πρέπει να κάνει... άθλο για να φτάσει στα προημιτελικά του Champions League αυτήν την Τετάρτη (15/02, 22:00). Οσον αφορά σε επίπεδο πρωταθλήματος, οι «Reds» παλεύουν για μία θέση στην πρώτη πεντάδα ώστε να εξασφαλίσουν την έξοδό τους στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Ενόψει της σεζόν 2023-24, οι άνθρωποι της Λίβερπουλ έχουν ξεκινήσει ήδη παρασκηνιακά την προετοιμασία τους. Με μια μικρή... επανάσταση για τους κατοίκους του «Άνφιλντ». Εξαιρετικά προσεγμένη στις δημοφιλείς ρίζες των οπαδών της, η Λίβερπουλ έχει «παγώσει» εδώ και οκτώ χρόνια την τιμή των εισιτηρίων της. Ο σύλλογος που βασίζεται στις όχθες του Μέρσεϊ θα αυξήσει την τιμή των εισιτηρίων του την επόμενη σεζόν.

Αφού συμβουλεύτηκαν τους οπαδούς τους, οι άνθρωποι της Λίβερπουλ υποστήριξαν ότι τα έξοδα του συλλόγου έχουν αυξηθεί δραστικά κι έτσι οι «Reds» πρόκειται να αυξήσουν τις τιμές τους κατά 2%. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ένα επιπλέον κόστος περίπου 19 ευρώ για τα εισιτήρια διαρκείας.

Tags: