Ο Λίνο στο Sportal: «Χαρούμενος που επέστρεψα στην Τούμπα - Η παρουσία μου έφερε τύχη στην ομάδα» (vid)

Λίνο

i

© Intime

Ο Λίνο στο Sportal: «Χαρούμενος που επέστρεψα στην Τούμπα - Η παρουσία μου έφερε τύχη στην ομάδα» (vid)

Μάνος Τσαλγατίδης 00:12 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:38 - 14.05.2024

Ο πρώην Βραζιλιάνος μπακ του ΠΑΟΚ, Άλβες Λίνο, μίλησε στην κάμερα του Sportal για τη μεγάλη νίκη των ασπρόμαυρων στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Σε ένα απολαυστικό ντέρμπι που τα είχε όλα για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή στην ανατροπή κόντρα στην ΑΕΚ και δήλωσε «παρών» (3-2)!

Η ομάδα του Λουτσέσκου επέστρεψε στις νίκες με εντυπωσιακό τρόπο και πλέον είναι ολοζώντανη στη μάχη του τίτλου.

Με αφορμή την αναμέτρηση κόντρα στην Ένωση, ένας πρώην παίκτης του Δικεφάλου επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη κι έδωσε το «παρών» στο γήπεδο με σκοπό να την παρακολουθήσει από κοντά.

Ο λόγος γίνεται για τον Βραζιλιάνο μπακ, Άλβες Λίνο, ο οποίος μετά το τελικό σφύριγμα μίλησε στο Sportal για τη μεγάλη νίκη των ασπρόμαυρων, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί στο... γούρι που έφερε.

Αρχικά, είπε:

«Μετά από πολύ καιρό μακριά από την Τούμπα είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Η νίκη που πήρε ο ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντική και ελπίζω να φέρει το πρωτάθλημα στο φινάλε της σεζόν.

Ο κάθε παίκτης που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ τα δίνει όλα και αξίζει να είναι στην ομάδα».

Για τον Μπάμπα, που αγωνίζεται στη θέση που κάποτε έπαιζε και εκείνος:

«Είναι ένας παίκτης που κάνει μια πολύ καλή σεζόν στον ΠΑΟΚ, που δουλεύει για την ομάδα και αξίζει κάθε θετικό σχόλιο που γίνεται γι’ αυτόν».

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του Λίνο στο Sportal: