Στη Λιντς μέχρι το τέλος της σεζόν ο Σαμ Άλαρνταϊς

Σαμ Άλαρνταϊς

i

Σαμ Άλαρνταϊς/ printscreen

Στη Λιντς μέχρι το τέλος της σεζόν ο Σαμ Άλαρνταϊς

Ο Σαμ Άλαρνταϊς είναι από την Τετάρτη (3/5) ο νέος προπονητής της Λιντς, ο οποίος θα προσπαθήσει να «σώσει» τα «παγώνια» στα εναπομείναντα τέσσερα ματς της Premier League.

Ο Χάβι Γκαρθία ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Λιντς τον περασμένο Φεβρουάριο. Ωστόσο, το πέρασμα του Ισπανού τεχνικού από τον πάγκο των «παγωνιών» αποδείχθηκε βραχύ. 

Ο Γκραρθία νίκησε τρία από τα έξι πρώτα παιχνίδια του στην Premier League και φαινόταν ότι θα μπορούσε να αλλάξει την κατάσταση, αλλά οι πρόσφατες επιδόσεις ήταν ιδιαίτερα κακές. Η Λιντς σημείωσε την τελευταία της νίκη στις 4 Απριλίου εναντίον της Νότιγχαμ Φόρεστ και έκτοτε έχει σκοράρει μόλις πέντε τέρματα και έχει δεχτεί 18 γκολ σε μια ιδιαίτερα ανησυχητική πτώση.

Όσα είπε ο οκτάχρονος οπαδός της Λιντς που αγνοήθηκε απ’ τους παίκτες στο ξενοδοχείο (vid)
PREMIER LEAGUE

12:05 - 02.05.2023

Όσα είπε ο οκτάχρονος οπαδός της Λιντς που αγνοήθηκε απ’ τους παίκτες στο ξενοδοχείο (vid)

Ο οπαδός της Λιντς που «αγνοήθηκε» από την ομάδα στο ξενοδοχείο της πριν την αναμέτρηση κόντρα στη Μπόρνμουθ, μίλησε για την στάση που είχαν οι παίκτες προς τους οπαδούς.

Η ήττα της Λιντς από την Μπόρνμουθ με 4-1 την περασμένη Κυριακή (30/4) ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Τα «παγώνια» έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Ισπανό κόουτς και ανακοίνωσαν το μεσημέρι της Τετάρτης (3/5) τον αντικαταστάτη του. 

Ο Σαμ Άλαρνταϊς είναι εκείνος που θα τον διαδεχθεί και καλείται μέσα σε τέσσερα ματς που απομένουν στην Premier League να βγάλει εις πέρας το δύσκολο έργο της παραμονής της ομάδας στην κατηγορία. Αυτή τη στιγμή η Λιντς είναι 17η στη βαθμολογία του αγγλικού πρωταθλήματος, ισόβαθμή με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς υπερτερεί στη διαφορά τερμάτων

Το προσεχές Σάββατο (6/5) η Λιντς φιλοξενείται από την Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ», στις 13 Μαΐου υποδέχεται τη Νιούκαστλ, στις 21 Μαΐου κοντράρεται εκτός έδρας με τη Γουέστ Χαμ και την τελευταία αγωνιστική (28/5) υποδέχεται την Τότεναμ

Θυμίζουμε ότι ο Σαμ Άλαρνταϊς έχει περάσει μεταξύ άλλων από τις Έβερτον, Κρίσταλ Πάλας, Νιούκαστλ και Γουέστ Χαμ, ενώ έχει καθίσει και στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας το 2017 σ' έναν αγώνα στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022.