Απίστευτο ξύλο μεταξύ οπαδών του Ντάλας και του Λιονέλ Μέσι! (vid)

Απίστευτο ξύλο μεταξύ οπαδών του Ντάλας και του Λιονέλ Μέσι! (vid)

Κώστας Τσιακλής 08:47 - 07.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:48 - 07.08.2023

Στην αναμέτρηση Ντάλας – Ίντερ Μαϊάμι έπεσε τρομερό ξύλο ανάμεσα σε οπαδούς των γηπεδούχων και Αργεντινούς υποστηρικτές του Λιονέλ Μέσι.

Ο Λιονέλ Μέσι λατρεύεται στην Αμερικανή από τους φιλάθλους, αλλά όχι κι απ’ όλους τους οπαδούς.

Η φρενίτιδα που επικρατεί στο MLS για τον Αργεντινό σούπερ σταρ δεν αγγίζει όλο τον κόσμο, αφού οπαδοί ομάδων δεν θέλουν στην έδρα τους να κυριαρχούν οι φανέλες του αντιπάλου ή της Αργεντινής με το όνομα του Μέσι.

Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ, αυτός ήταν και ο λόγος, που στη διάρκεια της αναμέτρησης του Ντάλας με την Ίντερ Μαϊάμι έπεσε τρομερό ξύλο ανάμεσα σε ένα ζευγάρι Αργεντινών και δύο οπαδούς των γηπεδούχων. Οι γροθιές και οι λαβές ελληνορωμαϊκής κυριάρχησαν και το σκηνικό κατεγράφη σε κάμερα.

Δείτε το επεισόδιο

Ο Μέσι, πάντως, χαρίζει απλόχερα τη μαγεία του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Αν η Ίντερ, η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ και του Αργεντινού σούπερ σταρ βρίσκεται στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ, αυτό ασφαλώς οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Μέσι, ο οποίος κόντρα στο Ντάλας σημείωσε δύο γκολ κι ευστόχησε και στη διαδικασία των πέναλτι.

Μπορεί ο ίδιος να μην φανταζόταν ότι θα έφτανε στα πέναλτι κόντρα στο Ντάλας. Ο Μέσι σε κάθε περίπτωση ήταν και πάλι τρομερός κι έστειλε την Ίντερ Μαϊάμι στα προημιτελικά (θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Χιούστον-Σάρλοτ). Ο ίδιος άνοιξε το σκορ στο 6’, η Ίντερ βρέθηκε να χάνει 4-2, αλλά με αυτογκόλ του Φαρφάν στο 80’ και μία απίθανη εκτέλεση φάουλ του Μέσι στο 85’, η κανονική διάρκεια έληξε 4-4, το ματς πήγε στην παράταση κι εκεί το Μαϊάμι πήρε την πρόκριση.

Στο 6ο λεπτό, λοιπόν, ο Μέσι έκανε το 1-0 έπειτα από πάσα του Τζόρντι Άλμπα. Στη συνέχεια είδε το Ντάλας να φτάνει στο 3-1, πανηγύρισε έξαλλα το 3-2 με τον Κρεμάσκι, το σκορ πήγε στο 4-2, αλλά στο τέλος μίλησε ο Μέσι. Σκόραρε με το φάουλ, το χάρηκε με την ψυχή του και καλούσε τους συμπαίκτες του να συνεχίσουν να παίζουν αναζητώντας το πέμπτο γκολ.

Η μάχη των θρύλων: Μέσι vs Κριστιάνο - Πόσα γκολ απέχει ο Αργεντινός από τον Πορτογάλο (vids)
REST OF THE WORLD

08:48 - 07.08.2023

Η μάχη των θρύλων: Μέσι vs Κριστιάνο - Πόσα γκολ απέχει ο Αργεντινός από τον Πορτογάλο (vids)

Οι μεγάλοι θρύλοι του ποδοσφαίρου του 21ου αιώνα συνεχίζουν την αντιπαλότητα στη δύση της καριέρας τους. Ο Λιονέλ Μέσι έχει ήδη πετύχει επτά γκολ στην Ίντερ Μαϊάμι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκοράρει κατά ριπάς στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Το ματς πήγε στα πέναλτι και ο Μέσι έπέλεξε να χτυπήσει το πρώτο πέναλτι. Ευστόχησε με ψυχραιμία και στο τέλος πανηγύρισε τρελά την πρόκριση με το τελευταίο πέναλτι του Κρεμάσκι (5-3).

Ο Μέσι έχει πετύχει ήδη επτά γκολ σε τέσσερα παιχνίδια στην Ίντερ Μαϊάμι, δύο από φάουλ και έχει φτάσει τα 65 γκολ με στατικά χτυπήματα.