«Θρίλερ» με τον Μέσι - Ποιοι έφτασαν στο Παρίσι για να τον συναντήσουν

Λιονέλ Μέσι

i

© Intime

«Θρίλερ» με τον Μέσι - Ποιοι έφτασαν στο Παρίσι για να τον συναντήσουν

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:20 - 05.06.2023 / Ανανεώθηκε: 11:37 - 05.06.2023

Χαμός με τον Λιονέλ Μέσι τις τελευταίες ώρες και λίγο πριν ανακοινώσει την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Κρίσιμες οι επόμενες ώρες.

Η... Μεσιάδα συνεχίζεται και η αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Παρί Σεν Ζερμέν αυξάνει ολοένα και περισσότερα τα σενάρια για το μέλλον του Αργεντινού. Στη Βαρκελώνη ζουν και αναπνέουν για την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα, αλλά την ίδια ώρα η Αλ Χιλάλ δίνει... τα πάντα για να τον κάνει δικό της.

Και οι διοικούντες την ομάδα ταξίδεψαν στο Παρίσι για να υπογράψουν με τον επτά φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας το -μακράν- κορυφαίο συμβόλαιο όλων των εποχών, σύμφωνα με όσα είπαν στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων δύο πηγές που γνωρίζουν καλά το θέμα.

«Υπάρχει αντιπροσωπεία της Σαουδικής Αραβίας στο Παρίσι με έναν στόχο: να επιστρέψει με την επίσημη έγκριση του Μέσι στην προσφορά της», δήλωσε πηγή κοντά στον σύλλογο. Ένας άλλος αξιωματούχος, κοντά στις διαπραγματεύσεις, ανέφερε: «Αν όλα πάνε καλά ο Μέσι θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και η Αλ Χιλάλ θα το ανακοινώσει το επόμενο Σαββατοκύριακο».

Η Αλ Χιλάλ, που προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων στο Ραμπάτ τον Φεβρουάριο, στον οποίο έχασε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι έτοιμη να προσφέρει ένα συμβόλαιο στον Μέσι που όμοιό του ούτε έχει υπάρξει, ούτε πρόκειται να ξανά υπάρξει στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Θα είναι ικανό να τον πείσει για να συνεχίσει την καριέρα του στην Τζέντα;

Το... θρίλερ που διαδραματίζεται γύρω από την περίπτωση του Αργεντινού κορυφαίου ποδοσφαιριστή όλων των εποχών είναι τέτοιο, που πλέον όλα τα media του πλανήτη ασχολούνται με το μέλλον του.

Γκριεζμάν - Μέσι ©Intime

Ο Λαπόρτα άρπαξε το κινητό από οπαδό που ρωτούσε για τον Μέσι: «Θα δεις αν είναι δύσκολο!»

Από την άλλη, στην Μπαρτσελόνα μόνο χαμόγελα προκάλεσε η τυπική αποδέσμευση του «Λίο» από την Παρί Σεν Ζερμέν, μιας και οι «μπλαουγκράνα» καραδοκούν για την απόκτηση του. Ο πρόεδρος των Καταλανών, Τζουάν Λαπόρτα από την πλευρά του εκνευρίστηκε κι άρπαξε το κινητό τηλέφωνο από έναν οπαδό που τον ρώτησε για το ενδεχόμενο να καταλήξει ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα.

«Είναι δύσκολο για τον Λέο Μέσι;» ρώτησε ο οπαδός προς τον Τζουάν Λαπόρτα, με τον πρόεδρο των Καταλανών να του απαντάει: «Τώρα θα δεις!» και στη συνέχεια να του αρπάζει το τηλέφωνο, να το βάζει στην τσέπη από το σακάκι του και στο τέλος να του το επιστρέφιει.

Δεδομένης της επιμονής των οπαδών στο ενδεχόμενο υπογραφής του Λέο Μέσι, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα αναγνώρισε ότι «ο Μέσι είναι δύσκολη υπόθεση».