Επιβεβαιώθηκε το σοκ με Γκαρσία στην ΑΕΚ - Τα δεδομένα για Άμραμπατ

Επιβεβαιώθηκε το σοκ με Γκαρσία στην ΑΕΚ - Τα δεδομένα για Άμραμπατ

Κώστας Τσίλης 19:58 - 09.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:04 - 09.04.2024

Από ένα μυϊκό πρόβλημα ταλαιπωρείται ο Γκαρσία και δεδομένα θα χάσει το τουλάχιστον το κυριακάτικο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη, από το οποίο πιθανότατα θα απουσιάσει και ο Άμραμπατ

Η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ και το ρεπό της Δευτέρας, έδειξε αυτό που είχε αρχίσει να φαίνεται ήδη από την Κυριακή το απόγευμα. Κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ο Λιβάι Γκαρσία όντως αντιμετώπισε πρόβλημα. Εξ ου και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Το πρόβλημα του πρώτου σκόρερ της ΑΕΚ, είναι μυϊκό.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως δεδομένα θα απουσιάσει από το κυριακάτικο παιχνίδι της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Άρη. Ενώ το πιο πιθανό είναι πως ο Γκαρσία δεν θα προλάβει ούτε και το ματς της επόμενης αγωνιστικής πάλι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, στο Κλεάνθης Βικελίδης. Και από εκεί και θα φανεί αν θα μπορέσει να είναι έτοιμος, για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Όμως η απώλεια του Γκαρσία δεν θα είναι το μοναδικό πρόβλημα του Ματίας Αλμέιδα για το κυριακάτικο παιχνίδι. Ο Νορντίν Άμραμπατ άρχισε τις προπονήσεις συντηρητικά καθώς και αυτός αντιμετωπίζει ένα θέμα από το ματς με τον ΠΑΟΚ. Και ήδη από τώρα φαίνεται πολύ πιθανό, να προφυλαχθεί ο Μαροκινός στο κυριακάτικο παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια, για να είναι απολύτως έτοιμος στο παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης.