ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (3-2)
i

Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ / © Intime

LIVE ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (3-2)

Μάνος Τσαλγατίδης 17:29 - 30.01.2023 / Ανανεώθηκε: 18:37 - 08.02.2024

Παρακολουθήστε μέσω του Sportal την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό για την 20ή αγωνιστική της Superleague. Σχολιάζει ο Μάνος Τσαλγατίδης.

Τέλος αγώνα. Ο ΠΑΟΚ παίρνει τη νίκη με 3-2 

Μάνος Τσαλγατίδης: Ο ΠΑΟΚ είχε πάρει φόρα και μετά και το τρίτο γκολ πουν πέτυχε με τον Κουλιεράκη, αλλά το γκολ του Τσάπρα του έκοψε τον ρυθμό. Η αλήθεια είναι πως χωρίς τον Ίνγκασον η άμυνα του Δικεφάλου δεν είναι τόσο συμπαγής και στιβαρή όσο συνήθως.

  • Γκολ για τον Λεβαδειακό στο 66'. Μετά από σουτ του Τσάπρα, η μπάλα κόντραρε στον Κάργα και κατέληξε στα δίχτυα του Κοτάρσκι
  • Ο ΠΑΟΚ προηγείται με 3-1 με γκολ του Κουλιεράκη στο 61' Είναι το πρώτο γκολ του νεαρού ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Superleague

Μάνος Τσαλγατίδης: Η Τούμπα βράζει με τον διαιτητή Διαμαντόπουλο, την ώρα που ο ΠΑΟΚ έχει μπει στο δεύτερο ημίχρονο πιο ήρεμος και... ανάλαφρος μετά το εκ νέου προβάδισμα που του έδωσε ο Νταντάς στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

  • Ο ΠΑΟΚ χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 50ό λεπτό. Ο Νάρεϊ έκανε τη σέντρα στον Κωνσταντέλια αλλά ο τελευταίος αστόχησε. 
  • Ο ΠΑΟΚ κάνει το 2-1 στο 45+5΄πάλι με τον Νταντάς

Μάνος Τσαλγατίδης: Ο Λεβαδειακός παίζει με διπλή ζώνη άμυνας και ο ΠΑΟΚ δεν δείχνει να μπορεί να τη διασπάσει, παρά τη διάθεση που βγάζουν οι παίκτες του. Ο Κωνσταντέλιας είναι... κλειδωμένος μιας και σε κάθε του επαφή έχει πάνω του δύο ποδοσφαιριστές των Βοιωτών,

  • Δοκάρι για τον Λεβαδειακό στο 18' μετά από συρτή σέντρα - σουτ του Λούα Λούα

Μάνος Τσαλγατίδης: Στον ΠΑΟΚ δεν μπορούν να πιστέψουν το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Λεβαδειακού νωρίτερα. Ακόμα έξαλλοι είναι στον πάγκο, ενώ ο εκνευρισμός έχει περάσει και στους ποδοσφαιριστές εντός γηπέδου.

  • Ο Λεβαδειακός ισοφαρίζει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μουτίνιο (15')
  • Γκολ για τον ΠΑΟΚ στο 10' με τον Νταντάς

Μάνος Τσαλγατίδης: Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά, άγγιξε το γκολ με τον Νταντάς στο 2ο λεπτοί, αλλά από εκεί και έπειτα δείχνει να δυσκολεύεται να κρατήσει τη μπάλα στα πόδια του. Για αυτό τον λόγο ο Λουτσέσκου είναι όρθιος και δίνει οδηγείς στους ποδοσφαιριστές του για το πως να κυριαρχήσουν στο παιχνίδι.

  • 2΄Ο ΠΑΟΚ απείλησε για πρώτη φορά με τον Ντάντας

Η ενδεκάδα του Λεβαδειακού: Στογιάνοβιτς, Βήχος, Τσάπρας, Βινίσιους, Τζημόπουλος, Παναγιώτου, Μεχία, Νίκας, Νταμπό, Μουτίνιο, Λούα Λούα.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κάργας, Κουλιεράκης, Ρ. Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ολιβέιρα.

  • Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι στην 4η θέση με 39 βαθμούς. Ο Λεβαδειακός είναι 12ος με 13 βαθμούς. 
  • Ο ΠΑΟΚ αναμετράται με τον Λεβαδειακό για την 20ή αγωνιστική της Superleague.