Οτι πιο συγκινητικό θα δεις σήμερα: Η επίσκεψη του μικρού Ντάιρ στο προπονητικό της Λίβερπουλ και η συνάντηση με τους ήρωες του (vid)

Γιούργκεν Κλοπ

i

PrtScr

Οτι πιο συγκινητικό θα δεις σήμερα: Η επίσκεψη του μικρού Ντάιρ στο προπονητικό της Λίβερπουλ και η συνάντηση με τους ήρωες του (vid)

Κώστας Τόπας 12:10 - 25.12.2023

Ενα πολύ συγκινητικό βίντεο ανήρτησε στα social media η Λίβερπουλ, από την επίσκεψη του μικρού Ντάιρ, ο οποίος έχει σπάνια πάθηση του συνδρόμου Crommelin, στις εγκαταστάσεις των «Reds» και τη συνάντηση του με τους Γιούργκεν Κλοπ, Λουίς Ντίας και Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο μικρός Ντάιρ αιχμαλώτισε τις καρδιές εκατομμυρίων, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή των «Reds», Γιούργκεν Κλοπ και των παικτών του - όταν επισκέφτηκε το «Άνφιλντ» για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο, με τη βοήθεια του «Liverpool Disabled Supporters Association». Πλάνα από την έντονη αντίδρασή του στο άκουσμα του «You'll Never Walk Alone», έγιναν αμέσως viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 12χρονος, ο οποίος έχει τη σπάνια πάθηση του συνδρόμου Crommelin και είναι χρήστης αναπηρικού αμαξιδίου πλήρους απασχόλησης, και η οικογένειά του προσκλήθηκαν στο «Μέρσεϊσαϊντ» από τον Κλοπ νωρίτερα αυτό το μήνα. Ο Ντάιρ ήταν παρών για να δει τη Λίβερπουλ να κάνει μια συναρπαστική επιστροφή νικώντας τη Φούλαμ με 4-3 στο «Άνφιλντ», ένα παιχνίδι που συνέπεσε με την ετήσια Διεθνή Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία του ΟΗΕ. Ο 12χρονος, από την Ιρλανδία, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του πριν από τον αγώνα.

Στη συνέχεια, η οικογένεια του μικρού φίλου της Λίβερπουλ, κατευθύνθηκε στο προπονητικό γήπεδο των «Reds» την επόμενη μέρα για να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τον Κλοπ, καθώς και με παίκτες όπως με τον ήρωά του Λουίς Ντίας και τον Μοχάμεντ Σαλάχ, πριν από μια ξενάγηση στις εγκαταστάσεις από τον Κλοπ.

«Η ζωή μου είναι η Λίβερπουλ. Σημαίνει απολύτως τα πάντα. Δεν μπορώ να το εκφράσω με λόγια. Είναι απλώς μια πλήρης απόδραση. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που να αγαπώ περισσότερο», είχε πει χαρακτηριστικά ο μικρός φίλος των «Reds».

Ο Ντάιρ γεννήθηκε με μια σπάνια πάθηση που ονομάζεται σύνδρομο Crommelin, η οποία πιστεύεται ότι έχει διαγνωστεί μόνο σε λίγους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Δεν έχει χέρια από τους αγκώνες και κάτω και του λείπει το μηριαίο οστό και στα δύο του πόδια, πράγμα που σημαίνει ότι είναι χρήστης αναπηρικού αμαξιδίου πλήρους απασχόλησης.