Οπαδός της Λίβερπουλ συνελήφθη για μπουκάλι που πέταξε στο πούλμαν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οπαδός της Λίβερπουλ συνελήφθη για μπουκάλι που πέταξε στο πούλμαν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δημήτρης Χούπης 14:19 - 29.01.2024

Ένας οπαδός της Λίβερπουλ συνελήφθη για ένα μπουκάλι που είχε πετάξει στο πούλμαν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο μεταξύ τους παιχνίδι τον Δεκέμβρη.

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχαν κοντραριστεί τον περασμένο Δεκέμβρη στο Anfield. Ωστόσο ένας οπαδός των «κόκκινων» πριν από το παιχνίδι είχε πετάξει ένα μπουκάλι, με αποτέλεσμα να προκαλέσει φθορές στο ένα τζάμι. 

Αμέσως τόσο οι άνθρωποι της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ όπως και οι Αρχές άρχισαν να ψάχνουν τον δράστη. Έναν περίπου μήνα μετά από αρκετές έρευνες, η αγγλική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του δράστη. Ο οποίος είχε συγκεντρωθεί μαζί με πλήθος κόσμου έξω από το γήπεδο για να... καλωσορίσουν το πούλμαν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και το λεωφορείο της Λίβερπουλ. Για την ιστορία ο αγώνα είχε ισόπαλος 0-0. 

Χαμός στο Χόθορνς

Σκηνές που έχει να δει χρόνια η Αγγλία έλαβαν μέρος στο Χόθορνς κατά τη διάρκεια του αγώνα της Γουέστ Μπρομ με τη Γουλβς για τη φάση των «32 του FA Cup. Μετά το γκολ του Κούνια για το 0-2 των «λύκων», οι οπαδοί της Γουέστ Μπρομ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στους φιλοξενούμενους. 

Σοκαριστικό βίντεο: Οπαδός της Μέιντστοουν έπεσε από το πάνω διάζωμα του γηπέδου από τον έξαλλο πανηγυρισμό του
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

21:53 - 27.01.2024

Σοκαριστικό βίντεο: Οπαδός της Μέιντστοουν έπεσε από το πάνω διάζωμα του γηπέδου από τον έξαλλο πανηγυρισμό του

Ένας από τους οπαδούς της Μέιντστοουν κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του δεύτερου γκολ της ομάδας, έπεσε από το πάνω διάζωμα στους οπαδούς της Ίπσουιτς.

Ως αποτέλεσμα αυτού ξεκίνησαν σοβαρά επεισόδια, σε δύο μάλιστα σημεία, με την αστυνομία να επεμβαίνει άμεσα. Οι παίκτες των δύο ομάδων αποχώρησαν για αποδυτήρια και επέστρεψαν περίπου μισή ώρα μετά. Για τα επεισόδια έχουν γίνει αρκετές συλλήψεις, όπου ανάμεσα στους οπαδούς βρίσκεται και ένας 16χρονος, ο οποίος είχε στην κατοχή του αιχμηρό αντικείμενο.