Αποθέωση για Πάλμα από τη Marca: «Μόνο ο Άρης κατάφερε να τον δει»

Αποθέωση για Πάλμα από τη Marca: «Μόνο ο Άρης κατάφερε να τον δει»

Sportal newsroom 21:25 - 07.11.2023

Η ισπανική Marca αποθέωσε τον Λουίς Πάλμα για τις εξαιρετικές το εμφανίσεις με τη φανέλα της Σέλτικ, αλλά και τον Άρη που κατάφερε να τον ξεχωρίσει...

Το περασμένο καλοκαίρι ο Λουίς Πάλμα πήρε μεταγραφή στη Σέλτικ από τον Άρη και ο 23χρονος άσος τα πηγαίνει περίφημα μέχρι στιγμής με τη φανέλα των «αγοριών», με αποτέλεσμα να γνωρίζει την αποθέωση από τον σκωτσέζικο Τύπο και όχι μόνο...

Με αφορμή τη δεύτερη αναμέτρηση της Σέλτικ με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, τα ισπανικά ΜΜΕ ασχολούνται επίσης με την περίπτωση του πρώην παίκτη του Άρη, με τη Marca να αποθεώνει τόσο τον ίδιο τον παίκτη όσο και τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, που κατάφερε να τον εντοπίσει και να επενδύσει στο ταλέντο του.

«Κανείς δεν ήθελε να ρισκάρει με έναν 22χρονο νεαρό από ένα μικρό κλαμπ της Ονδούρας, εξ ου και το «όχι» ήρθε από περισσότερες από 30 ομάδες... μέχρι να εμφανιστεί η μόνη εξαίρεση. Ο Θεόδωρος Καρυπίδης, πρόεδρος του Άρη Θεσσαλονίκης, θα είχε το όραμα να αποκρυπτογραφήσει το ταλέντο του και το θάρρος να ποντάρει στην πορεία του. Δεν θα μπορούσε να πάει καλύτερα, γιατί ο Έλληνας πρόεδρος μετά από ένα διάστημα θα έκλεινε μια πώληση για 16 φορές περισσότερο από αυτό που επένδυσε», αναφέρει μεταξύ άλλων το εν λόγω δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας.

Ο Λουίς Πάλμα έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Σέλτικ, μετρώντας 4 γκολ και 2 ασίστ. Μάλιστα, το 1 γκολ το πέτυχε κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης σε παιχνίδι για το Champions League.