Λούκα Ζιντάν για τον πατέρα του: «Είναι περίπλοκο να πάει στην Παρί, όλοι στην οικογένεια είμαστε Μαρσέιγ»

Λούκα Ζιντάν για τον πατέρα του: «Είναι περίπλοκο να πάει στην Παρί, όλοι στην οικογένεια είμαστε Μαρσέιγ»

Sportal newsroom 19:28 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:33 - 18.01.2024

Ο Λούκα Ζιντάν, μίλησε για το μέλλον του πατέρα του, Ζινεντίν και τόνισε ότι δεν είναι πολύ απλό το να υπογράψει με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Λούκα Ζιντάν, που είναι ο τερματοφύλακας της Εϊμπάρ και γιος του Ζινεντίν Ζιντάν, θεώρησε «περίπλοκο» για τον πατέρα του να καθίσει στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν, λόγω της καταγωγής του από τη Μασσαλία, ενώ επεσήμανε ότι είναι πιο εύκολο για εκείνον να αναλάβει την ομάδα από την πόλη του.

«Δεν είναι ταμπού να μιλάμε για το ότι ο πατέρας μου μπορεί να πάει στη Μαρσέιγ, αν και δεν το συζητάμε πολύ», ανέφερε αρχικά στο κανάλι Carré στο YouTube. «Στην οικογένεια είμαστε όλοι οπαδοί της Μαρσέιγ», πρόσθεσε ο 25χρονος τερματοφύλακας της Εϊμπάρ, ο οποίος δεν κρύβει ότι μια μέρα θα ήθελε να παίξει σε αυτόν τον σύλλογο.

Αν και όπως διευκρίνισε, δεν γνωρίζει τα πάντα για το γαλλικό ποδόσφαιρο, γιατί όπως είπε παρότι το γεγονός ότι στο σπίτι μιλούν γαλλικά, «στο ποδόσφαιρο» μιλούν ισπανικά, αφού ζουν σε αυτή τη χώρα από τότε που ο πατέρας του υπέγραψε με τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2001.