Λουτσέσκου: «Κάναμε εξαιρετική δουλεία το καλοκαίρι - Είναι κάτι παραπάνω από μια πρόκριση»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Λουτσέσκου: «Κάναμε εξαιρετική δουλεία το καλοκαίρι - Είναι κάτι παραπάνω από μια πρόκριση»

Κώστας Τσιακλής 23:22 - 31.08.2023

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, μίλησε μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τεράστια δουλειά που έκανε αυτό το καλοκαίρι η ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ πήρε δεύτερη νίκη απέναντι στη Χαρτς και προκρίθηκε στους ομίλους του Conference League. Ο προπονητής του «δικέφαλου», Ράζβαν Λουτσέσκου, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και μεταξύ άλλων σχολίασε τη μεγάλη δουλεία που έγινε από την ομάδα του αυτό το καλοκαίρι. 

Συγκεκριμένα για την προσπάθεια που έγινε αυτό το καλοκαίρι και την πρόκριση δήλωσε: «Με μια λέξη δεν μπορώ να το περιγράψω. Καταφέραμε να κάνουμε μια εξαιρετική δουλειά αυτό το καλοκαίρι. Και όταν μιλάω για δουλειά εννοώ για τεράστια προσπάθεια, θυσία, διάθεση από αυτό το γκρουπ των παικτών. Από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα ισχύει αυτό».

«Από εδώ και πέρα ακολουθούν νέα παιχνίδια. Αν δούμε την ατμόσφαιρα τώρα σε σχέση με πέρσι μετά τον αποκλεισμό θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι κάτι παραπάνω από μία πρόκριση. Μας δίνει χρόνο να βελτιωθούμε, να αποκτήσουμε ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

Τι ώρα μαθαίνουν αντιπάλους Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ
EUROPA LEAGUE

22:53 - 31.08.2023

Τι ώρα μαθαίνουν αντιπάλους Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ συμμετέχουν στους ομίλους του Europa League. Ο ΠΑΟΚ θα δώσει το «παρών» στους ομίλους του Conference League. Τι ώρα θα μάθουν τους αντιπάλους τους οι τέσσερις ελληνικές ομάδες.

Επίσης ο Λουτσέσκου σχολίασε και το θέμα των μεταγραφών, λέγοντας: «Δεν πρέπει να περιμένουμε κάτι. Αυτό που θέλουμε είναι να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι. Να δουλέψουμε γι' αυτό. Οτιδήποτε άλλο δεν χωράει αυτή τη στιγμή. Πρέπει να δούμε το παιχνίδι για την επόμενη Κυριακή».